Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 788

Не кожному під силу стати хорошим лідером і талановитим керівником. Проте Тетяні Криворучко це вдалося. Хоч лише понад рік очолює Жванецьку об’єднану територіальну громаду, але їй вдалося зробити чимало добрих справ, спрямованих на поліпшення добробуту селян.

Хоча Тетяна Володимирівна впевнена — не один у полі воїн. Злагоджена кропітка праця її команди, виконавчого комітету, депутатського корпусу сприяла тому, що навіть маючи невеликі ресурси, можна досягти значних результатів за короткий період часу.
Насамперед подбали про комфортні та сучасні умови навчання для сільської дітвори. Провели оптимізацію шкіл, впроваджено перший етап державної програми «Нова українська школа». А ще відремонтували приміщення перших класів за новітніми вимогами, закуплено інтерактивне обладнання, новенький шкільний автобус. У Ластовецькій гімназії проведено заміну опалювального обладнання на більш енергоефективне.
Узялися за налагодження безперебійного постачання водою селян. Уже проведено перший етап і заплановано другий етап реконструкції системи водопостачання у Жванці.
Запрацювало відновлене комунальне підприємство «Ластовецьке», працівники якого невтомно трудяться в усіх куточках громади, а з придбанням трактора та спеціального обладнання кипітиме їхня робота з благоустрою ще завзятіше.
Вдалося провести чимало масово-культурних заходів, що не поступаються районним, а також відремонтовано адмінприміщення Жванецького будинку культури, де розмістився апарат сільської ради, а це сприяє створенню комфортних умов і для персоналу, і для відвідувачів.
Ці перші кроки, вважає Тетяна Криворучко, надзвичайно вагомі та важливі, бо коли працювала сільським головою навіть і гадки не мала про такі всеохоплюючі обов’язки. І механізм надання послуг та співпраці з громадянами довелося адаптувати до нових вимог та стандартів. А щодо ідей та задумів, їх, як завжди, не бракує. Єдність зусиль в усьому сприятиме втіленню проектів у життя. Бо невтомні помічники її команди стараються не підвести свого лідера.
І, вітаючи зі святом краси й жіночності, вони бажають Тетяні Володимирівні залишатися таким уважним, чуйним, життєрадісним, цілеспрямованим керівником, який уміє передбачити всі ситуації на два кроки вперед. Та, звісно, творчих успіхів і кар’єрного зросту, а життя повсякчас хай буде наповнене щастям, радістю та благополуччям.