Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 714

Є жінки, про яких кажуть, що вони, наче сама весна. Сповнені енергії, несподіванок, яскраві, як сонце. Любов Гула, керівник Наркевицької об’єднаної територіальної громади у Волочиському районі, зізнається, що не раз чула таке порівняння на свою адресу.

— Це, звісно, приємно, але важливіше, як сама оцінюєш свої внутрішні відчуття, — ділиться думками Любов В’ячеславівна. — Якщо ти сповнена радістю — її побачать інші, якщо ти прагнеш творити, діяти, — це вириватиметься назовні.
Ще не так давно її професійне життя було пов’язане із залізницею, тоді й думки не було, що доведеться керувати чималою громадою. Та, кажуть, в житті кожного із нас є «свій» день. День, коли по-новому розкриваєшся, коли ніби стаєш іншою людиною. Дуже багато значила для Любові В’ячеславівни довіра земляків, які більшістю голосів надали їй можливість стати на чолі Наркевицької територіальної громади.
— Знаєте, насправді жінки дуже сильні. Приходить момент і ти, окрилена добрим словом, підтримкою, дружньою порадою, здається, можеш гори звернути.
Її вольовий характер, цілеспрямованість і виняткова приязність допомагала у здавалося б зовсім не жіночих завданнях. Довкружні села потерпали від нестачі води і першим головним завданням, вирішила керівник громади, буде прокладання водопроводів. Тепер проблема розв’язана. Освітлення вулиць, ремонт закладів соціальної сфери, облаштування зупинок, благоустрій у місцях масового відпочинку – це невеликий перелік справ, втілених у життя. Наступний проект, який будуть реалізовувати – ремонт сільських доріг.
— Я впевнена, що головні проблеми нашої громади вдасться розв’язати, адже є велике бажання до змін, є небайдужі люди, — каже Любов Гула. – Серед них — стільки чудових жінок, добросовісних трудівниць, прекрасних мам, дружин, патріоток рідного села. Усім їм зичу любові, яка завжди допоможе у важку хвилину, яка надихне, наповнить життя світлом. Любові, яка зігріває батьків і ощасливлює дітей. Любові, яка робить нас добрішими.