Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 534

На фото В’ячеслав Семенюк — заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області вручає подяку директору фермерського господарства «Євроінвест» В’ячеславу Анатолійовичу Боднару.

На теренах Хмельниччини чимало успішних підприємців, і підтвердженням цього була повна сесійна зала  Хмельницької обласної ради, в якій зібралися кращі з кращих представників  бізнес-спільноти.  Без перебільшення, це справжні лідери, які ведуть за собою, завжди готові брати на себе відповідальність та вперто йти вперед.

В урочистостях взяли участь Володимир Кальніченко — т. в. о. голови облдержадміністрації, Михайло Загородний — голова обласної ради, а також Наталія Бєлякова — президент Хмельницької торгово-промислової палати, голова регіональної ради підприємців області, В’ячеслав Семенюк — заступник начальника головного управління державної фіскальної служби у Хмельницькій області та інші.
Особливо відчутна роль підприємців саме в регіональному розвитку — відновленні територіальних громад та українського самоврядування загалом. Безперечно, саме завдяки підприємцям забезпечується економічна стабільність Хмельниччини, розвивається соціальна сфера, зростає добробут.
Звертаючись до підприємців краю, голова обласної ради Михайло Загородний подякував за їхню працю, за створення робочих місць, адже успіх кожного робить успішною нашу область загалом. «Бажаю вам і надалі впевненості у власних силах, вдалих інвестицій, а також міцного здоров’я та незламної віри для втілення нових бізнес-проектів», — наголосив Михайло Васильович.
Вітаючи представників малого та середнього бізнесу, фізичних осіб-підприємців з професійним святом, Володимир Кальніченко сказав: «Бажаю вам насамперед розвитку, всіляких здобутків, міцного здоров’я та достатку. Сьогодні саме ви є рушійною силою в економіці нашої держави, її прогресом».
Крім того, в урочистий день на адресу підприємців лунали вітання від територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Хмельницькій області, головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій. А святковий настрій та гарні емоції винуватцям свята подарували солісти Хмельницької обласної філармонії.