Так, мова про наш Хмельницький, який за останні роки став надзвичайно гарним та комфортним містом. Велика заслуга в цьому, звичайно, нашого міського голови — Олександра Симчишина. Думаємо, висловимо думку переважної більшості хмельничан, що нам з міським головою справді пощастило. Наше місто посіло другу сходинку в рейтингу найпривабливіших міст в Україні за версією журналу “Фокус”, а Олександра Сергійовича визнали як одного з кращих міських голів у телепередачі “Інспектор Фреймут”.

Невпізнанно змінилися останнім часом мікрорайони Озерна, Лезневе, Гречани. Тут будують дитячі садки, інші заклади соціальної сфери, а також у місті зводять новий палац спорту. Бачимо капітально відремонтовані дороги в центрі міста, вулиці Івана Франка, Кармелюка, Свободи. Важливо, що з початку року прокладено 1600 погонних метрів каналізаційних мереж, 1760 погонних метрів  водопроводу. Зовсім недавно створено затишний скверик на вулиці Степана Бандери, він став улюбленим місцем відпочинку хмельничан.
Такі зміни стали можливими завдяки патріотичній позиції Олександра Симчишина, його справжній турботі про рідне місто. Всі ми маємо подякувати батькам цієї чудової людини за те, що виростили такого сина.
Ми, інваліди другої групи, хочемо акцентувати увагу й на тому, що завдяки міському голові започатковані програми підтримки хворих. Це дуже важливо в наш час, коли пенсій на ліки недостатньо.
Нещодавно, 4 листопада, Олександр Сергійович Симчишин святкував день народження. Від усього серця бажаємо йому міцного здоров’я, благополуччя, підтримки від хмельничан. Нехай кожен день приносить світлу радість і здобутки на благо міста та кожної родини. Переконані, що під керівництвом  такого господарника, чуйної і доброї людини наше місто лише розквітатиме.