Під такою назвою у № 42 “Подільських вістей” був надрукований матеріал журналіста часопису Світлани Шандебури, де йшлося про те, що прохід до аптеки на вулиці Привокзальній, 30 у Полонному захаращений. Люди змушені були долати перешкоди, щоб купити ліки, а для інвалідів – такі “маневри” непосильні.

Депутат міської ради О. В. Цюпенко, якому належить земельна ділянка перед аптекою, зрізав дерева, завіз землю, встановив загорожу, перекривши шлях до аптеки. Мешканці будинку, в якому розмістилася ця аптека, поскаржилися до редакції нашої газети, просили про допомогу.
Після публікації ми надіслали лист до Полонської міської ради з проханням відреагувати на цю ситуацію. Ось яку відповідь  і фото отримали:    
“У відповідь на ваш лист  виконавчий комітет Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади повідомляє, що станом на 20.11.2019 року земельна ділянка по вул. Привокзальній, 30 у м. Полонному, яка належить за правом приватної власності Олегу Володимировичу Цюпенку, приведена в належний санітарний та естетичний стан, дерева з неї прибрані, земля  розгорнута, огорожа демонтована. Мешканці міста та працівники ТОВ “Ліки природи”  мають можливість безперешкодного доступу до території біля будинку.