В центрі села Копачівка Волочиського району — на фасаді Будинку культури в честь сторіччя від дня народження відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки Георгію Феофановичу Целеху.

Кожен час потребує своїх героїв. Близько пів століття тому одним з таких героїв в краї був саме Георгій Феофанович. Він був не просто керівником, головою колгоспу “Червона Зірка”, він був свого роду меценатом та розбудовником міста Волочиськ і навколишніх сіл. Саме за його підтримки, силами його підприємства будувалось житло для наших людей, дитячі садочки та сільські будинки кільтури.
Нагороджений багатьма відзнаками загальнодержавного та місцевого значення, занесений на алею слави Волочисього району Целех Георгій Феофанович назавжди залишиться в пам’яті жителів, в історії краю.
Додатково: Народився 7 липня 1920 року в м.Волочиськ Хмельницької області. Закінчив сільськогосподарський інститут в м.Кам’янець-Подільський.
У 1950 році артілі “Червона зірка” та імені Т.Шевченка об’єднались в одну – “Червона зірка”. Її очолив Г.Ф.Целех.
Колгосп “Червона зірка” об’єднував с.Копачівка, с.Мислова, с.Лозова, м.Волочиськ-1.
За часів правління Г.Ф.Целеха успіхи цього господарства значно зросли. Так, надій молока на фуражну корову у 1957 році становив 2046 кг, збільшилось виробництво м’яса. Успіхи колгоспу демонструвались у 1954, 1955 і 1958 роках на Всесоюзній виставці досягнень народного господарства. Головний комітет виставки нагородив колгосп у 1955 році дипломом І-го ступеня і легковою машиною. Ланкова колгоспу Н.Ф.Волкова, яка виростила в 1957 році по 505 цнт. цукрових буряків з кожного гектара /рекордний урожай у районі/, в 1958 році була нагороджена орденом Леніна. Урядовими нагородами відзначена праця й інших трудівників.
Колгосп “Червона зірка” спеціалізувався на відгодівлі великої рогатої худоби. З 1964 року виробництво м’яса збільшилося з 126 цнт. до 180 цнт. Збільшувались грошові прибутки в колгоспі. Якщо в 1962 році вони становили 770 тис. крб., то в 1970 році – 1506 тис. крб. Колгоспне виробництво на той час було високомеханізоване. На ланах працювало 36 тракторів, 16 різних комбайнів, 33 вантажних автомобілі і багато інших сільськогосподарських машин.
Змінило своє обличчя село. У м.Волочиськ-1 було закладено дві нових вулиці. На кожній з них спорудилося 24 будинки типу котеджів. У 1967 році – відкрився дитячий садочок “Орлятко” на 140 місць. Збудовано та відкрито новий магазин, було закладено парк-сад площею 4 гектари. У всіх цих добрих справах безпосередня участь голови колгоспу Г.Ф.Целеха. Його самовіддана праця була високо відзначена державою. У грудні 1965 року він був удостоєний звання Героя Соціалістичної Праці за вирощування високих врожаїв цукрових буряків.
Помер у 1980 році.