Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 352

Які так потрібні діткам, котрі виховуються в сім’ях опікунів, адже на сьогодні шкільне приладдя, наплічники вартують немало. Тому в зеленій залі міської ради заступник мера Галина Мельник радо зустріла чотирьох маленьких першокласників — Івана, Віру, Вероніку та Віталіну, які зараз виховуються в сім’ях такого типу.

Урочисто привітавши дітей із Днем знань і вступом у шкільне життя, Галина Леонтіївна адресувала їм найтепліші та найщиріші вітання. А головне — вручила школярикам красиві та якісні наплічники з комплектами шкільного приладдя. Звісно ж, не обійшлося і без солодких сюрпризів та настільних ігор, які презентували їм представники Благодійного фонду «Щедрику-Ведрику».
У свою чергу діти віддячили за гарний захід та увагу віршами, які підготували й дзвінко декламували всім присутнім.
 Варто зазначити, що на сьогодні у місті Хмельницькому в сім’ях опікунів і піклувальників виховуються 108 дітей, які користуються постійними пільгами. Крім того, передбачена й допомога на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування, у розмірі, що становить два прожиткових мінімуми для дитини відповідного віку. А ще щомісяця таким дітям виплачується додаткова грошова допомога на кишенькові витрати з коштів місцевого бюджету.