Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 482

Дивимося телепередачі, слухаємо радіо, читаємо газети, журнали і дивуємося скільки неправди про життя, про історію, про наше майбутнє і сьогодення, про долю народу України. Нам іноді важко зрозуміти, що відбувається і в якому напрямі рухається наша країна.

За дорученням ради ветеранів я очолюю Центр захисту правди історії Другої світової війни. Спочатку він називався Центр захисту правди історії Великої Вітчизняної війни.
Не секрет, що Україна найбільше постраждала під час війни, коли вогняний смерч двічі прокотився через наші села та міста. Фактично постраждала кожна українська сім’я. За час окупації на території держави гітлерівці знищили понад 5 мільйонів чоловік, а близько 2,5 мільйона вивезли на роботу до Німеччини. Було спалено більше 250 сіл. Внесок українського народу, у Перемогу величезний. Ні Сполучені Штати, ні країни Європи не постраждали так, як Україна. Тому ветерани вважають початкову назву центру захисту правди об’єктивною.
В 90-х роках, коли Україна ставала самостійною, Леонід Кравчук і його друзі заявили на весь світ, що Україна входить до першої десятки цивілізованих держав світу і зможе бути самостійною. І ветерани підтримували такі заяви.
Чому ж сьогодні, в наш час, країна виявилася серед найбідніших держав світу? Чому за роки незалежності населення України скоротилося, і цей процес продовжується? Чому в бідній державі збільшується армія мільйонерів і мільярдерів? Чому люди негативно оцінюють діяльність інституту президенства? Або чому скорочується Хмельницький госпіталь ветеранів? Та багато інших запитань…
Стосовно ветеранів говорити не потрібно: вони працюють для людей та Батьківщини. Як відомо, в Україні після розвалу Радянського Союзу, збереглися мир і спокій, у чому є неоціненна заслуга мудрих ветеранів і перш за все фронтовиків.
Ми підтримуємо владу, хоча нашим інвалідам та старикам доводиться нелегко. Але вони хочуть зберегти правду історії та мир на планеті. На жаль, ніхто не відповідає за негативну картину догляду за пам’ятниками загиблих воїнів та їхніх командирів. Це вже ганьба…
Ветерани бажають миру на землі і повністю виражають інтереси українського народу.