Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 730

Минулої неділі у Кам’янці-Подільському відбувся ІІ тур виборів міського голови, у який вийшли самовисуванець Володимир Мельниченко та Михайло Посітко від ВО «Свобода».

Слід відзначити, що у день виборів усі 59 виборчих дільниць міста над Смотричем та населених пунктів, які увійшли до складу Кам’янець-Подільської міської ОТГ, відчинилися вчасно. Процес голосування відбувався із дотримання карантинних обмежень, не було й великих скупчень поблизу дільниць. Впродовж дня за процесом голосування пильно стежили спостерігачі як обох кандидатів, так і від всеукраїнської громадської мережі «ОПОРА». За даними, оприлюдненими на сайті ЦВК, явка виборців склала 34,29 відсотка, що є найбільшою серед 7 міст в Україні, де проходив другий тур виборів.
За результатом протоколу ТВК, головою Кам’янець-Подільської міської об’єднаної територіальної громади обрано представника партії «Свобода» Михайла Посітка, який отримав 58,33% голосів та переміг Володимира Мельниченка.
Загалом у голосуванні взяли участь 26 786 виборців, 15 404 з яких віддали свої голоси за Михайла Посітка, Володимир Мельниченко отримав 11 001 голос.
21 листопада велике свято Архистратига Михайла, очільника всіх янголів, патрона наших козаків і лицарів, котрий з мечем справедливості в руках топче ногами своїми підступного диявола. Цього ж дня відзначатиме свій 35 день народження і Михайло Посітко. Як мовиться, гарний подарунок зробив він собі на ювілей. Тож з роси і води Вам, Михайле Володимировичу!