Сьогодні це — гарно облаштоване і чепурне приміщення. Колишній занедбаний клуб в селі Вихватнівці Кам’янець-Подільського району зуміли відремонтувати й пристосувати і під потреби місцевого самоврядування. Китайгородська об’єднана територіальна громада веде початок із листопада 2015 року.

— Ми були у першій хвилі об’єднавчого процесу громад по Україні, — говорить голова ОТГ Юрій Безродний. — Стали одними із 159 новостворених громад в державі і, зокрема, одними з трьох в районі.
Під крило цього місцевого владного формування входить тринадцять населених пунктів, найбільшими з яких є села Колодіївка, Рогізна і Демшин.
 Юрій Васильович розповідає, якими нелегкими були початки діяльності, це найперше стосувалося об’єктів соціальної та культурної сфери, які на той час мали вкрай непривабливий стан. Це школи, садочки, медичні та культурні заклади.
І п’ять років тому, і тепер не в одну копієчку обходяться ремонти. Але якісна робота і турбота дарують гарну віддачу. Приклад — школа в селі Колодіївка, яка раніше використовувала дуже дороговартісне електроопалення. Влада подбала про те, щоб встановити тут твердопаливний котел, і тепер річні затрати зі споживання електроенергії фактично зменшилися більш як втричі. Перекрили школу в селі Рогізна, відремонтували клуб у Вихватнівцях, про який вже згадувалося.
— Ми старалися щороку приділяти однакову увагу своїм населеним пунктам, порадившись з депутатами і старостатом сіл. Спочатку нам коштів виділяли більше, ніж тепер, та й інфляція їх «з’їдає». Але зусиль не припиняємо.
— Вас вдруге обрали головою ОТГ, отже, очевидні напрацювання. Крім ремонтів, що вважаєте здобутком в роботі? — запитую Юрія Безродного.
Юрій Васильович каже, що спільно з колегами ініціював впровадження посади державного реєстратора — тепер жителі громади можуть скористатися його послугами без звернення в районні структури.
 — Одними з перших в районі ми взяли участь і виграли у проекті «Соціальна громада», що дозволяє реєструвати заяви місцевих щодо субсидій, різних соціальних звернень.
Однією з найболючіших проблем, особливо в глибинках, є дороги.
Юрій Васильович висловив сподівання, що в найближчі роки така проблема на місцевому рівні буде розв’язана, адже для цього громада докладає багато зусиль. Зокрема, до обласного плану на 2021 рік включено будівництво дороги до села Колодіївка, на сьогодні однієї з найгірших. Розпочався капітальний ремонт шляху від села Дерев’яне — до Рогізної.
Що стосується соціально-культурної сфери, то майже в усіх селах громади, окрім хіба що найдрібніших, відремонтували і відкрили клуби, нехай і невеликі.
Практично з нуля збудована амбулаторія сімейної медицини у Вихватнівцях, залишилося вирішення формальностей, пов’язаних з допусками до роботи. В наступному році ця чудова сучасна амбулаторія буде взята на баланс місцевої влади.
Та найперспективнішим для себе напрямом керівництво Китайгородської ОТГ вважає розвиток туризму. До цього спонукають надзвичайно гарні краєвиди населених пунктів, що входять до громади, особливо тих, які розкинулися біля Дністра і мають цікаву історію, що сягає сивої давнини. Далеко за межами Хмельниччини відомий Бакітський монастир дванадцятого століття, до нього не заростає туристична стежка. Але, крім цього, тут недалечко є ще одна давня пам’ятка сакрального зодчества — скельний монастир у селі Субіч. Оглянути його можна, пройшовши нелегкий шлях вузькою стежкою, що спускається з кількадесятметрової висоти вниз до Дністра. Як і Бакітська обитель, так і Субічська багата джерелами з кришталевою животворною водою.
 Унікальною цікавинкою є так зване китайгородське відслонення — єдина в Європі геологічна пам’ятка про часи давноминулі, коли на цій території шуміли хвилі Сарматського моря. Вік — 438 мільйонів років!
Про захоплюючі краєвиди, яри та гори, рослинність, чисте повітря та чудодійні джерела можуть багато повідати місцеві жителі, які пишаються своїм рідним краєм, по крихтах збирають історичні дані та легенди. До таких належить Любов Волоховська, заступник начальника відділу освіти, культури, спорту й туризму Китайгородської територіальної громади, яка й розповіла про природні особливості «Золотої долини» — території навколо Дністра та його приток.