Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 741

 

«Освітлення, нормальні дороги, загальний благоустрій – це саме ті питання, які турбують людей найбільше, бо за такими критеріями люди в першу чергу оцінюють ефективність роботи влади», - голова Меджибізької територіальної громади Олександр ТКАЧ.

Меджибізька селищна рада з самого початку свого утворення постійно працює над розвитком своєї інфраструктури, а ремонт доріг в населених пунктах громади знаходиться на постійному контролі.

Цьогоріч за ініціативи селищного голови підписано договір та зроблено поточні ремонти чотирьох доріг: ремонт дорожнього покриття вулиці Молодіжної та вулиці 8-го березня у смт Меджибіж, вулиці Зарічної у селі Митківці та вулиці Гірської у селі Ставниця.

Також, заплановано поточні ремонти дорожнього покриття вулиці Набережної та провулку Ветеринарного у Меджибожі та вулиці Калинівка у селі Митківці, для цього усі необхідні дії були проведені за спрощеною процедурою.

Просипали щебеневою сумішшю вулицю Івана Гончара, у селі Шрубків, провели ямковий ремонт вулиці Набережної у селі Шрубків, здійснили ремонт проблемних ділянок по вулицях Польовій, Степовій, Шкільній, Набережній у селі Волосівці.

Долучаються до вирішення проблемних питань і місцеві депутати, сільськогосподарські організації, приватні підприємці, жителі сіл. Враховуючи складну ситуацію з фінансуванням в країні, кошти знаходили за рахунок соціальних угод, а той за власний кошт, використовуючи свою техніку, зробили значний внесок в ремонт доріг в громаді. До цієї соціально-значущої роботи долучилися ТОВ «Агрофірма-Обрій», ТОВ «Агро-Форте», турецька компанія «Онур», ТОВ «Головчинецький гранкар’єр», СФГ «Криниченька», та особисто – Віктор Кітнік, Сергій Пазник, Віктор Тарасюк.

Громада висловлює щиру вдячність усім хто зробив свій внесок для покращення спільного добробуту.