Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 581

Дивовижну осінь вони сприймають як пізнання. Бо ж щедрість цієї пори дає можливість наповнити кошики фруктами, овочами, які свій справжній смак розкривають лише тепер. А ще осінь – це чудові гербарії, створені власноруч, це яскравість хризантем, із яких складають вони свої самостійні букети, це подорож до осіннього лісу, нехай і уявна, як сьогодні, де обов’язково зустрінеш добрих звірят, з якими можна подружитися.

Тож не дивно, що вихованці дитячого будинку Хмельницької обласної ради щороку особливо старанно готуються до свята Осені. З музичним керівником закладу Вікторією Шершун, вихователями вони розучили стільки пісень, віршів, присвячених цій порі. І, як справжні артисти, виконали ролі у виставі, присвяченій Осені.
– Ми хочемо внести в життя наших вихованців якомога більше позитивних моментів, якомога більше свята, радості. І такі ось заходи – втілення наших прагнень, – каже директорка дитячого будинку Оксана Вєрясова. – Бачити усміхнені обличчя дітей, чути їхній сміх, спостерігати, з яким задоволенням проявляють вони свої таланти, для нас, їхніх наставників, – своєрідна нагорода.
А про щедрість осені ці діти знають не зі слів, адже вона обов’язково приходить до них з подарунками, ласощами. То хіба можна її не любити?