«Це місце, адресу якого не називаємо. Тут людина чи сім’я може мешкати деякий час.
Вартість проєкту – 2,5 млн грн. Знайшли приміщення, капітально відремонтували, замінили мережі, закупили техніку, меблі, посуд, встановили дитячий майданчик. В рамках проекту також створили мобільну бригаду для реагування на виклики, для неї придбали автомобіль.

В центрі працюватиме 9 осіб, троє з яких – мобільна бригада, що виїздить безпосередньо до тих, хто постраждав. Така бригада працює вже місяць і мала 25 виїздів.
Також зустрівся із батьками діток, хворих на цукровий діабет. Ми відшкодовуємо їм вартість медичних засобів. У 2021 році на це витратили майже 2 млн грн, будемо підтримувати таких діток і надалі. В бюджеті - 2022 також передбачили 2 млн грн, а також розглядаємо можливість під час уточнення передбачити кошти на придбання спеціальних медичних пристроїв для таких діток. Від «солодких дітей» традиційно отримав подарунок.
Провів також чергове засідання виконавчого комітету, розглянули 62 питання. Деталі в окремому матеріалі.
А наприкінці робочого дня наші пластуни принесли до стін міської ради Вифлеємський Вогонь Миру. Я приймав його вже всьоме поспіль. Ввечері ми зі сцени біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка передали його всім конфесіям і вже завтра, у перший Святвечір, кожен хмельничанин зможе принести його собі додому.
Вогнем з Вифлеєму люди можуть запалити свічки вдома на Святу Вечерю. Крім того, Вогонь заносять до сиротинців, лікарень, щоб ті, котрі перебувають далеко від своїх родин, могли відчути тепло Вифлеємської зірки. Традиційно Вогонь зберігається в церкві до Йордану — до 19 січня. Потім його можна погасити. Люди можуть брати Вогонь на кожну Святу вечерю або гасити раз запалену від Вогню свічку — за твердженням священиків, від цього святість Вогню не втрачається.
Працюємо далі…» - написав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі Фейсбук.