Навчання з домедичної допомоги для членів партії та працівників виконкому провела Хмельницька обласна організація партії «УДАР Віталія Кличка».

«Ми переконані, що в наш скрутний час навчання основам домедичної допомоги є вкрай необхідним та важливим для кожного українця», — наголосив голова обласної організації «УДАРу» Олександр Буханевич.
Як зупинити кровотечу, провести серцево-легеневу реанімацію та застосувати інші практичні навички невідкладної допомоги потерпілому? Ці та інші питання лягли в основу навчання.

Перший захід відбувся саме для членів партії, однак планується проведення цілої низки навчань для широкого кола слухачів.
«Ми хочемо забезпечити навчання основам домедичної допомоги для усіх охочих. Залучаємо провідних спеціалістів з тактичної медицини, медицини катастроф, представників спеціалізованих організацій, щоб забезпечити якісний рівень підготовки», — каже голова виконавчого комітету Хмельницької організації «УДАР Віталія Кличка» Андрій Дзера.
Такі навчання заплановані у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та у Теофіполі. Щоб охопити якомога ширше коло охочих, їх проводитимуть у вихідні дні.
Записатися на безкоштовне навчання можна скориставшись формою на сайті udar.km.ua. Про час та місце проведення наступного навчання організатори повідомлять. Долучаймося.