Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 637

Допоки НАТО зволікає з життєво необхідним для України питанням про закриття неба, окупанти руйнують цілі міста, безжально знищується інфраструктура, гинуть мирні жителі, сиротами залишаються діти, серед яких і новонароджені. Президент України Володимир Зеленський робить все можливе, щоб повітряний простір нашої держави закрили, але поки що немає кардинальних рішень Альянсу.

На підтримку Володимира Зеленського, з ініціативи обласної військової адміністрації, у суботу, 5 березня зібралася  терміново  сесія Кам’янець-Подільської міської ради. У роботі сесії взяв участь  голова районної військової адміністрації Олександр Анур’єв. Він поінформував найбільшу територіальну громаду району  про те, що ситуація під контролем, здійснюються всі заходи задля безпеки жителів та недопущення ворога.

Місцеві обранці одноголосно  ухвалили рішення про звернення на адресу Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО, послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО. У прийнятому документі, зокрема, наголошується: «Ми, депутати Кам’янець-Подільської міської ради, звертаємось до вас на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною. Тисячі загиблих та ранених дітей, жінок, літніх людей, зруйновані лікарні, школи, дитячі садки – така ціна зволікання з закриттям неба. Підтримайте звернення України до НАТО про закриття неба! Діяти потрібно негайно. Зволікання недопустиме!»/