Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 605

«Підписали угоду про партнерство із чеською Прагою 6. Планували партнерські відносини формалізувати ще кілька місяців тому, бо мали співпрацю, але підписали угоду тільки тепер. Голова Ондржей Коларж приїхав до Хмельницького, незважаючи на воєнний стан в Україні. Від Праги Ондржей привіз гуманітарний вантаж. Зокрема, близько 30 хороших квадрокоптерів, військовий одяг, взуття, термобілизну, речмішки, продукти, медикаменти.

До слова, це перший партнер нашого міста з Чехії. При зустрічі Ондржей Коларж зазначив, що захоплюється мужністю Українського Народу і всіляко допомагатиме й далі. Ондржей днями брав участь у засіданні Ради Європи для того, щоб підтримувати Україну в боротьбі з окупантами.
Дякую Празі та усій Чехії за допомогу!
Як показав воєнний час, співпраця з містами-побратимами справді надзвичайно важлива.
Особливо хочу подякувати нашим друзям з Чеханова Krzysztof Kosiński, Шауляя Artūras Visockas, Любліна, Праги-6 Ondřej Kolář, starosta Prahy 6, Жешува, Сілістри. Допомогу збирають також мешканці Модесто.
Наші партнери розуміють, що Україна зараз бореться за свободу, демократію, незалежність, права людини, боронить весь світ від варварського нападу рашистських окупантів», - зазначив на власній сторінці у мережі Фейсбук міський голова Олександр Симчишин.