Кам’янець-Подільська міська громада продовжує активно допомагати не лише вимушеним переселенцям з місць, де ведуться бойові дії, Збройним силам України, а й жителям регіонів, які постраждали внаслідок тимчасової окупації російськими агресорами.

Так, минулої суботи Кам’янець-Подільський міський голова Михайло Посітко спільно з друзями — справжніми патріотами України, відвідали Київ. І не з порожніми руками. Кам’янчани передали на потреби Броварської громади карету швидкої медичної допомоги та чималий набір харчових продуктів, а мікроавтобус та позашляховик, придбані за кошти також товаришів-побратимів і релігійної громади Церкви Християн Віри Євангельської «Світло Христове» — батальйону «Карпатська січ».
– У цьому підрозділі з перших днів війни служать наші кам’янчани, мужньо і відважно захищали від ворога Київ та його передмістя, — розповідає Михайло Володимирович. — Мав зустріч з ними. Ще не так давно вони мирно працювали у міській раді, на комунальних підприємствах міста. Наразі чиновницькі папери замінили на смертельну для ворога зброю. До речі, поспілкувався з народним депутатом України від 193-го Кам’янець-Подільського виборчого округу, нині бійцем тероборони Ігорем Марчуком. Говорили про війну та життя, економіку та сьогодення громади, про те, що не маємо права відступити ні на крок на своїй рідній землі. Маємо захищати, працювати і бути єдиними в прагненні та пришвидшенні такої бажаної для українців Перемоги…