Вони працюють, як бджілки-трудівниці. З усмішками на вустах готують для наших бійців на сході. Волонтери Волочиська знають, як скучили солдати за смачною домашньою кухнею, як не вистачає їм любові та турботи ближніх. Адже допомагають нашим військовим уже давно і одягом, і продуктами, і всім необхідним. Волонтери завжди на зв’язку зі своїми земляками, які захищають країну від ворога. Та й не лише бійцям із Хмельниччини підсобляють, були випадки, коли поміч була потрібно і хлопцям із Тернопільщини. Не відмовляють… Як говорять, з миру по нитці –– бідному сорочка.
    От і зараз волонтери приготували для наших бійців смачні варенички та пельмені, наліпили їх більше 10 тисяч. Важко уявити, як жіночі руки виконали такий об’єм роботи:
–– Ми стараємося не думати про втому, підбадьорює думка, що наша праця не лише втамує голод, а й підніме настрій наших бійців, –– розповідає волонтерка Лариса Коваль. –– А ще тішить серце те, що у такий нелегкий час, коли люди не мають грошей, вони усіма силами стараються допомагати українській армії. Відчуваєш гордість за свій народ. Приносить хто що може: хтось кілограм м’яса, хтось борошно, а є й такі, що вже готові варенички несуть… Та й приватні підприємці Волочиська не стоять осторонь. Без їхньої допомоги, особливо фінансової, ми  не впоралися б, –– посміхається Лариса Василівна.
Як виявилося, не лише вареники та пельмені їстимуть наші бійці, волонтери запікають для них курей, готують шкварки, запаслися навіть медом.
Передадуть бійцям смачні дарунки представники Правого сектору.