Нещодавно в дитячих садочках Хмельницької міської територіальної громади провели благодійні ярмарки на підтримку бійців Збройних сил України. І завдяки небайдужості й активності малечі та їхніх батьків спільними зусиллями вдалося зібрати майже 600 тисяч гривень.

 «Разом до Перемоги!» – саме під таким гаслом провели благодійні ярмарки в громаді на підтримку українських захисників, приурочивши їх до Дня дошкілля. Цікаві й насичені заходи об’єднали дорослих і малих заради однієї великої мети — перемогти! Від дитячих сувенірів, різних виробів ручної роботи з паперу – до випічки та солодощів – із широкого асортименту продукції маленькі продавці пропонували придбати їхні товари. Тому батьки, взявши участь у акції разом із працівниками дошкільних закладів, підтримали українських військових, тим самим зробивши внесок для ЗСУ.
Отож на благодійних ярмарках було зібрано доволі значну суму – 591052 гривні. За них придбають велику машину для військових від наших дошкільнят. Такі благодійні справи, в яких задіяні  діти разом з батьками, без перебільшення, є прикладом для наслідування, бо лише разом – ми сила!