У час передноворіччя чекають подарунків та приємних сюрпризів і діти, і дорослі, особливо в тих областях, які тривалий час були в окупації, а зараз перебувають під обстрілами рашистів. Тому цьогоріч нашому Святому Миколаю потрібно було подбати, щоб без його презентів не залишилися діти й у Херсонській області.

Отож за ініціативи обласної військової адміністрації та Благодійного фонду «Захисти Хмельниччину» відбулась акція «Сила любові».
До пунктів збору подарунків у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та Шепетівці кожен охочий приносив теплі речі, іграшки, солодощі, а також листи з вітанням для малечі. Відрадно, що велика кількість бажаючих долучилась до акції та передала гостинці для дітлахів Дар’ївської та Музиківської громад, що на Херсонщині.
Передаючи подарунки Святому Миколаю, який потім вручатиме їх малечі на місці, очільник Хмельницької області Сергій Гамалій зазначив, що для діток, які, на жаль, вимушені зустрічати свята у бомбосховищах, хочеться подарувати хоч трішки радості, аби на їхніх устах з’явилася усмішка.
«Іграшки, солодощі та листи від діток з Хмельниччини стануть для маленьких херсонців своєрідним антистресом, — сказав Сергій В‘ячеславович. — Ми хочемо підтримати тих, хто зараз проживає на прифронтових територіях, щоб вони хоч на мить відволіклись від жахіть війни та свисту ракет».
Не залишився осторонь такої чудової ініціативи й «Зірковий десант», який не лише привіз чимало пакунків, а й додав позитивних емоцій для присутніх.
І вечірньої пори вантажівка, прикрашена кольоровими вогниками, разом із Святим Миколаєм напередодні свята вирушили на Херсонщину, щоб діти, які там проживають, отримали подарунки та повірили в диво.