Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 1405

Цими вихідними Кам’янець-Подільський відзначав День міста. З цієї нагоди у мерії запланували кілька заходів. Однак, все завершилось черговим скандалом.

З нагоди Дня міста в Кам’янці зранку 20 травня провели міжконфесійний молебень «За Україну, Кам’янець і мир» на майдані Відродження.
Після того на Руськофільварецькому кладовищі поклали квіти до Дня пам’яті жертв політичних репресій, а в сквері Героїв вшанували пам’ять кам’янчан, які загинули в російсько-українській війні.
Далі відбулась родинна хода — від майдану Відродження до Старого міста. Після цього біля Ратуші нагородили учнів і студентів — переможців Всеукраїнського конкурсу-пленеру «Замковий етюд».
По обіді в сквері Європейський відбувся благодійний велозаїзд. А в цей час на площі Польський ринок копи влаштували майстер-класи для діток. Саме такі заходи анонсували у міській раді Кам’янця.
Ввечері того ж дня у парку Героїв Євромайдану влаштували гучну дискотеку.

Хто саме був організатором гулянки наразі невідомо. Кам’янчани в коментарях соцмереж відреагували на вечірку негативно. Називають її шабашем, цирком та звинувачують місцеву владу. Варто зазначити, що серед реакцій були й такі, що виправдовували гуляння.

У міській раді Кам’янця відповіли, щоу програмі заходів жодних дискотек не було. А організаторів обіцяють покарати: «У програмі мистецьких та благодійних заходів на підтримку ЗСУ до Дня міста дискотек передбачено не було. Встановлюються обставини. Винні відповідальні особи будуть притягнуті до відповідальності».