З перших днів проведення АТО жителі Городоччини активно включились у волонтерський рух, організувавши всебічну підтримку та допомогу захисникам  Батьківщини.

Нещодавно  на схід України відправлено черговий вантаж гуманітарної допомоги. Перелік зібраного, мабуть, традиційний: картопля, капуста, цибуля, яблука, консерви, солодощі, ліки, теплий військовий одяг, взуття, чохли під бронепластини, тенти та маскувальні сітки. Але при цьому є своя специфіка – посилки направлено конкретному військовослужбовцю з врахуванням замовлення, розміру тощо. До святкового столу потрапили і продукти вже безсумнівно  брендові – консервована квасоля з м’ясом, виготовлена за оригінальною технологією на Сатанівському консервному заводі. За словами голови райдержадміністрації Віталія Кропивницького, який неодноразово побував у військових підрозділах на сході,  і саме ця консерва  йде у вояків, як кажуть, на ура.
До речі, активно долучилися до збору святкових дарунків парафіяни православної церкви, працівники управління соціального захисту, податкової інспекції, колективи гімназії, дитячого садка «Берізка», директор Сатанівського консервного заводу В. Гуменний та керівник ТОВ «Юрія-Фарм» Г. Карнасевич.
Низький уклін усім, хто долучився до цієї гуманної справи, адже лише спільними зусиллями ми переможемо, бо лише в єдності наша сила.