Проїжджаючи через село Іванківці Городоцького району, помітили відреставрований Будинок культури, а біля нього сучасне приміщення. У дворі гралася в сніжки й каталася на санчатах малеча.

Тож, звичайно, що ми завітали до сучасного дитсадка. Нас люб’язно зустріла його завідуюча Алла Мартинюк. Відверто кажучи, здивуванню не було меж. Адже, чого гріха таїти, чимало закладів для малюків потребують хоча б якогось ремонту. А тут — тепло, чисто, сучасні меблі та побутова техніка.
— Наш «Дзвіночок»-садочок відвідує 25 діток, — розповідає Алла Олександрівна. — Усі зранку спішать, аби встигнути на сніданок. Та й ввечері, а ми працюємо до 17 години, батьки не квапляться забирати дітей раніше, бо тут дуже смачно годують.
І це справді так. Бо поки ми розмовляли з пані Аллою, дітки повернулися з прогулянки і дружно взялися за обід. І молодші, і старші з апетитом за дві щоки наминали смачну їжу.
У садочку «Дзвіночок» працює чотири штатних співробітники й два сезонних (на зимовий період) кочегари. Тут є сучасна котельня, дрова для якої постачає Сатанівське лісництво Ярмолинецького лісгоспу. Благоустрій території навколо садочка допомогло облаштувати товариство «Агрофірма ім. В. Д. Слободяна».
Всі витрати на утримання дитячого закладу взяла на себе Сатанівська селищна об‘єднана територіальна громада. Це один штрих із тих добрих справ, які вже зроблено в громаді.
Отож завдяки зусиллям голови ОТГ Альберта Собкова, його заступника Михайла Бурячка та депутатського корпусу в селі Іванківці діти виховуються в сучасному, затишному й комфортному закладі.