Воістину по-справжньому святкова й по-родинному затишна атмосфера панувала напередодні Дня незалежності у величезній залі Головпоштамту в обласному центрі. Сім’я поштовиків віншувала неньку-Україну з двадцять шостим днем народження.

«В серцях кожного з нас немає дорожчого й святішого від неньки-України, тому це свято величне й знакове, – запевнив, відкриваючи урочистості, Олег Хавронюк, керівник Хмельницької дирекції ПАТ «Укрпошта». – Господь дав нам найкращі землі, у нас – найталановитіші, наймудріші, роботящі люди. І покликання кожного з нас – відбудувати Україну, аби вона розквітала, нам треба створити гідні умови для наступних поколінь. Для цього ми повинні об’єднатися і усвідомити: крім нас, нашу державу не побудує ніхто.
Шкода, що не вдалося зібрати увесь майже тритисячний колектив поштовиків області, – сказав Олег Володимирович, – бо всі заслуговують найкращих слів, а титанічна праця кожного варта належних підтримки й пошани».
За сумною традицією, вшанували тих, хто боронить нині нашу землю, хвилиною мовчання пом’янули тих, хто віддав за неї життя.
 Квітами й оплесками привітали цього дня з днем народження Людмилу Комарницьку, листоношу ВПЗ Хмельницький-19, та Григорія Мацалковського, водія цеху перевезення пошти. А голові первинної профспілкової організації Тетяні Клеванській вручили грамоту від Хмельницької дирекції й почесну відзнаку з нагрудним знаком від ПАТ «Укрпошта».
Відома скрипалька, солістка обласної філармонії Майя Онищук дарувала поштарям не лише свої чарівливі мелодії, а й влаштувала конкурс, переможниця якого отримала… стрибок з парашута з Майєю Онищук.
А що вже співали, танцювали, настрій підіймали, цілісінькі тобі вистави грали козаки й козачки академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля», то й словами не передати! Таки справді не побачиш такого по жодних закордоннях, бо правий Олег Хавронюк – найталановитіші у нас люди.
Дарував саксофонні мелодії Борис Хмельницький. Слайди на великому проекторі гортали книгу буднів і свят подільських поштовиків…
Свято дійсно вдалося на славу, вкотре довівши одвічне: гарно святкувати може той, хто вміє гарно працювати. А потужний колектив Хмельницької дирекції ПАТ «Укрпошта» переконав, що працює на славу, результативно. Бо ж за останні вісім місяців, зауважує Олег Володимирович, спостерігається стрімка позитивна динаміка. «Хоч до цього часу наша дирекція завжди пасла задніх, нині ми ввійшли в десятку кращих», – пишається керівник.