У Львові з'їли три тонни козацького кулешу, а у Хмельницькому влаштували стрілянину.

У місті Лева встановили новий гастрономічний рекорд України - "Найбільший об'єм кулешу, приготовлений в одному казані". Улюблену козацьку страву готували просто неба у рамках фестивалю гостинності та готельно-ресторанного бізнесу за справжнім козацьким рецептом – без картоплі, без сучасних спецій (лише сіль і перець)! Основні складові рекордної страви – пшоно і м'ясо у рівних пропорціях. Моркву, цибулю і м'ясо нарізали всю ніч. Для автентичності куліш згустили сирими яйцями у кількості 1800 штук. Варили страву найкращі кухарі та ресторатори країни. За словами організаторів, кулешу було так багато, що ним вдалося пригостити майже 12 тисяч гостей.

А у центрі Хмельницького гурт осіб влаштував стрілянину.

Як повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області, виник інцидент між двома групами осіб, в результаті якого у двох приміщеннях для розіграшу лотерей було зруйновано обладнання та був пошкоджений автомобіль «BMW».
В ході конфлікту його учасники застосували мисливську зброю та спецзасоби для відстрілу гумових куль, внаслідок чого п’ятеро чоловіків отримали різного роду поранення. Ніхто зі сторонніх громадян не постраждав.
Патрульні поліцейські, які прибули на виклик, не дали можливості представникам конфліктуючих сторін залишити місце події. Наразі у місцях вчинення правопорушень працюють слідчо-оперативні групи.
За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.2 (хуліганство, вчинене групою осіб) та ч.4 (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї) статті 296 та ч. 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Працівники поліції спільно з прокуратурою встановлюють причини конфлікту.