Приємно, що у мера Хмельницького Олександра Симчишина слова не розходяться з ділом. Як повідомляє портал «Слово і діло», наш мер  посідає одну з лідируючих позицій в Україні щодо виконання своїх передвиборних обіцянок.
 На першому місці рейтингу — мер Запоріжжя. Щоправда, варто зауважити, що давав він лише одну обіцянку, яку й виконав. На другій сходинці — мер Миколаєва (уже колишній). На третьому — мер Тернополя, який виконав 10 з 25 обіцянок. І, нарешті, четверту позицію посідає Олександр Симчишин. За два роки роботи він втілив у життя 5 своїх обіцянок із 13.
 Ми раді за нашого мера. І робимо висновок, що найліпше давати чим поменше обіцянок. Тоді й виконувати їх буде легше і простіше.

* Нині з Хмельницького до Києва  можна доїхати новим потягом — двоповерховим. «Skoda Vaqonka» довезе вас до столиці за якихось чотири години.
 Як повідомляють у прес-службі Укрзалізниці,  поїзд Інтерсіті № 747 курсує з Тернополя до Києва. Квиток з Хмельницького коштує 158 гривень (для пасажирів другого класу) та 225 гривень (першого класу).
По дорозі на Київ поїзд прибуває до Хмельницького о 5.42, у столицю —  о 9.48. З Києва  відходить о 17.24, до Хмельницького прибуває о 21.50.
*  Хмельницьку АЕС добудоватимуть за гроші китайців. Як повідомив голова національної атомної компанії Юрій Недашковський, «Енергоатом» отримав від китайської компанії  пропозицію участі у завершенні спорудження блоків ХАЕС. Китайська сторона підтвердила готовність фінансувати 85 відсотків від загальної вартості проекту. Окрім того, інвестори пропонують власну технологію будівництва четвертого енергоблока — за китайською технологією HPR-1000.
 * На вільний мікрофон, приурочений Дню української писемності та мови  (9 листопада) запрошує письменників, поетів, музикантів, усіх бажаючих творче об’єднання «Літературний базар».
 Захід планують провести  у книгарні «Є». Кожен, хто має бажання, зможе вийти до мікрофона й прочитати улюблені  вірші, уривки з прозових  творів. А музиканти матимуть нагоду заспівати чи зіграти улюблену річ.
* У новорічні й різдвяні дні матимемо по три вихідних на кожне свято. На Новий рік відпочиватимемо 30, 31 грудня та 1 січня включно.   А на Різдво — 6, 7 та 8 січня.  Гарних свят вам і настрою!