Минулого тижня мешканці Шепетівки двічі перекривали трасу Хмельницький—Рівне. Люди обурені зривом опалювального сезону і відсутністю у їхніх оселях тепла.

Першого разу протестувальники перекрили дорогу восьмого листопада. До мітингарів приїхав міський голова Михайло Полодюк, який розповів про поточну ситуацію щодо опалення в місті і про свій візит до Києва, де ця проблема обговорювалася з чиновниками НАК «Нафтогазу». Михайло Іванович вкотре підкреслив, що зрив опалювального сезону стався через борги теплопостачальника ТОВ «Шепетівка Енергоінвест». Також він повідомив, що власник компанії, Андрій Карпенко, дав особисті гарантії врегулювання проблеми.
Однак ці доводи, які люди чули не один раз, протестувальників не задовольнили. Меру дорікнули, що владі міста давно відомо про борги теплопостачальника, а міська рада не зробила нічого, аби уникнути зриву опалювального сезону. Люди ділилися наболілим: у домівках холодно, частина шкіл міста закрита, і через це, поки батьки на роботі, діти змушені сидіти в холодних квартирах самі з увімкненими обігрівачами, що дуже небезпечно.
Внаслідок низького температурного режиму в Шепетівці не працює шість шкіл, три заклади культури і в п’ятьох дошкільних навчальних закладах порушений навчальний процес.  
Вдруге люди вийшли на блокування дороги одинадцятого листопада. Містяни не збираються здаватися і якщо їхні вимоги не будуть почуті, вони готові вдатися до радикальних методів і перекрити залізницю сполученням Київ—Львів.