Прикро, але у Хмельницькій області одна з найнижчих середніх зарплат в Україні. У вересні вона становила 6094 гривні — за повідомленням Державної служби статистики України. Наша область за рівнем зарплати знаходиться на 22 місці у державі. На першому місці — місто Київ (розмір зарплати  — 11423 гривні). На другому — Донецька область — 8068 гривень. На третьому — Київщина —  7274 гривні.
Найнижча  середня зарплата в Україні у Чернівецькій області — 5731 гривня.

* У Хмельницькому відкрито фотовиставку, присвячену подіям під Іловайськом.   Фотороботи вперше виставлялися у Києві до роковин кривавої трагедії. Опісля фотоекспозицію побачили у багатьох містах України.   Автори знімків — фотографи та журналісти Максим Дондюк, Олександр Глядєлов, Максим Левін і Маркіян Лисейко.
* Як повідомила прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради, 18 листопада у місті над Смотричем урочисто відкриється кінофестиваль «Бруківка» Програма цього першого у Кам’янці-Подільському фестивалю обіцяє бути різноманітною та цікавою. Буде показано понад сорок короткометражок.
* Щорічний конкурс імені відомих художників Миколи та Людмили Мазурів   «Подільська палітра» визначив переможців. Ними стали дев’ять юних художників.
* До Кам’янця-Подільського приїхав зі Львова електробус. Його й презентували у рамках роботи   бізнес-форуму «Кам’янець відкритий для всіх».
Електробус виготовлено на ПрАТ «Концерн Електрон». Його називають екологічним транспортом нового покоління й очікують, що електробус окупить себе за п’ять років (вартість проекту становить 350 тисяч євро).
* В обласному центрі з 10 грудня 2017 року по 20 січня 2018 року триватиме різдвяний ярмарок. Управління торгівлі приймає заявки на участь у ярмарку. Особливу увагу буде приділено народним майстрам, кондитерам та місцевим виробникам.