Дві квартири, три- та чотирикімнатну, отримали сім’ї українських офіцерів. Нове помешкання тепер мають родини учасників бойових дій, капітана запасу Олександра Скубиша та майора Збройних сил України Віктора Білоцького.

Олександр Скубиш разом із дружиною виховує сімох дітей, Віктор Білоцький – батько трьох дітей та дідусь чотирьох онуків. Ключі від нового житла з рук голови обласної ради Михайла Загородного та Хмельницького міського голови Олександра Симчишина капітан Скубиш отримав особисто, а майор Білоцький на урочисту мить потрапити не зміг, тому ключі від нової трикімнатної квартири отримувала його дружина  Ірина Миколаївна разом з онучкою та сином Захаром, який навчається у Львівському військовому ліцеї.
Це житло військовослужбовцям було надане відповідно до рішення Хмельницької обласної ради від
29 березня 2017 року «Про безоплатну передачу квартир із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Хмельницької області у комунальну власність територіальної громади міста Хмельницький», а вже розподілом переданих квартир, відповідно до чинного законодавства, займався виконавчий комітет Хмельницької міської ради.
Звертаючись до присутніх, голова обласної ради зазначає, що процедурні питання розтягнулися майже на рік, хоча депутати обласної та міської рад намагалися максимально його пришвидшити.
– Помешкання, які отримують нині ці хмельничани, — це заслуга передусім відважних чоловіків, які доклали надзвичайних зусиль задля збереження цілісності України. Ними можуть гордитися не тільки члени їхніх родин, а й усі подоляни, – сказав Михайло Загород-
ний.
— Ці люди мають не тільки солдатську відвагу на передовій, вони ще й багатодітні батьки, надзвичайно відповідальні. Побільше б таких українців, – наголосив Олександр Симчишин.
Олександр Скубиш пройшов військовий шлях по різних секторах від станиці Луганської і до Дебальцевого. Звертаючись до журналістів, сказав, що ще не бачив свого нового житла, і це буде перша власна квартира його сім’ї, оскільки тривалий час помешкання винаймають.
Ірина Білоцька, не стримуючи сліз радості, просила подякувати кожному хмельничанину, бо, за її словами, копійка до копійки від усіх подолян, дала можливість здійснити давню мрію – отримати квартиру, на яку вони чекали не один десяток років.
У 2015-2017 роках сім’ям загиблих, інвалідам війни та учасникам АТО, котрі проживають у Хмельницькому, вже надано 39 квартир, ще 4 помешкання для інвалідів війни III групи планується придбати до кінця року.