В Ізяславі провели в останню путь Олександра СЛОБОДЯНА. Було йому лиш двадцять сім. Капітан 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади (в/ч 1556) помер 14 вересня 2018 року в госпіталі, внаслідок важкого поранення, отриманого 13 вересня під час виконання бойового завдання.

Олександр Іванович Слободян народився 30 січня 1991 року. Навчався в Ізяславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей» ім. О. Кушнірука. Педагогам та однокласникам запам’ятався товариським та активним учнем. Ще зі шкільних років не боявся брати на себе відповідальність у вирішенні складних ситуацій, йдеться на сайті райдержадміністрації. Ця риса збереглася в нього і в подальшому житті.
Закінчив Національну академію внутрішніх справ (м. Київ), гідно служив командиром навчального взводу Національної гвардії у Золочеві Львівської області. Тричі був у найгарячіших місцях: 2014 року – в Дебальцевому, 2015 року – під Бахмутом (колишній Артемівськ) та у 2018 році – під Волновахою.
Навіки осиротіли батьки, не ступить більше на рідний поріг, не приведе невістку, не привезе бавити онуків.
Поховали Олександра Слободяна з військовими почестями на центральному кладовищі міста Ізяслава, на алеї почесних поховань.