Уже другий рік поспіль у Хмельницькій обласній раді до Дня місцевого самоврядування відзначають кращі журналістські доробки про життя  та поступ об’єднаних громад.

Варто зауважити, що конкурс на краще висвітлення тематики реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади та кращих практик територіальних громад краю набуває все більшої популярності. До прикладу, лише у номінацію «Краща публікація в друкованих ЗМІ» цьогоріч було подано вісімнадцять заявок. Не менш активними були й автори теле- та радіопрограм, онлайн-публікацій.
Отож 7 грудня перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук та голова конкурсної комісії, депутат облради Тетяна Зеленко в урочистій обстановці п’ятнадцяти переможцям з провідних засобів масової інформації Хмельниччини вручили дипломи, квіти та грошові винагороди. Ще стільки ж номінантів отримали за свою працю й оригінальний підхід до висвітлення діяльності ОТГ подяки.
У числі конкурсантів редакцію газети «Подільські вісті» представляли журналісти Лариса Гнатишко та Галина Пакулько. Лариса Гнатишко здобула другу премію за публікацію «Справи вершити — не гаївки водити» про сьогодення та розвиток Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади. Подякою обласної ради відзначена й Галина Пакулько.
Вітаємо наших колег!