Цьогорічний День святого Миколая запам’ятається вихованцям Вовковинецької гімназії-інтернату, Меджибізького дитячого будинку-інтернату, Солобковецького навчально-реабілітаційного центру та Голенищівської спеціальної школи як один із найщасливіших у їхньому житті. Адже «помічники Миколая» привезли і вручили їм саме те, про що вони так щиро просили у доброго святого в своїх листах.

А були в цій приємній та почесній ролі представники АТ «Хмельницькобленерго» на чолі з головним бухгалтером Любою Дарун, активною ініціаторкою та натхненницею благодійного заходу. Цій акції енергетиків передувала майже місячна підготовка: від отримання дитячих листів із бажаннями та збору добровільних внесків усіх охочих працівників Товариства (а це — понад 189 тисяч гривень!) — до придбання, пакування, оформлення майже трьохсот подарунків. Позаду — напружені, але такі щемливо-хвилюючі клопоти, коли кожну «вільну» у щільному робочому графіку хвилину фахівці здебільшого фінансової дирекції АТ «Хмельницькобленерго» віддавали оцій майбутній світлій миттєвості, цьому тріумфу Добра і Щастя…
І тепер, дивлячись на осяяні радістю дитячі обличчя, на рученята, що тягнуться до таких омріяних подарунків, кожен із них розумів: їхні благородні спільні зусилля не були марними!