Сьогодні, 21 грудня, Ізяславський районний суд ухвалив вирок 35-річному чоловікові зі Славути, терміном у сім років за неправомірне поводження з наркотиками та боєприпасами, повідомляє пресслужба Хмельницького апеляційного суду.
Мешканець Славути визнаний винним у незаконному зберіганні, придбанні та продажі вибухових та наркотичних речовин. На підставі скоєних правопорушень Ізяславський районний суд виніс та ухвалив остаточний вирок у вигляді позбавлення волі протягом семи років, конфіскацією майна крім житла та штрафом у розмірі 850 гривень.
Звинувачений заперечував свою причетність до незаконних дій з канабісом, який був знайдений у помешканні правопорушника, під час обшуку, проте підтвердив свою провину щодо зберігання зброї та вибухових речовин.
У ході розслідування шляхом прослуховування дзвінків, працівники правоохоронних органів змогли підтвердити провину звинуваченого стосовно наркотичних речовин.
«Поведінка обвинуваченого при спільному зі свідком вживанні, а також збуті ним наркотичні засоби, зміст при цьому їх розмов, зафіксованих в протоколах негласних слідчих (розшукових) дій та відеозаписах, свідчать про добровільність його дій по збуту наркотичних засобів та наданні місця для їх вживання, без вчинення свідком будь-яких дій, які можна було б кваліфікувати як підбурювання до вчинення злочинів», – затвердив суд.
Вирок ще не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційної інстанції.