Альфа-Банк Україна розігрує поїздку до сонячного Кіпру на концерт улюбленця мільйонів, артиста, який підкорив НСК «Олімпійський», MONATIK. У поїздку для двох включено все, щоб зробити її по-справжньому крутою:

– прямий переліт до Кіпру і назад;
– проживання в готелі 4-5*;
– два квитки на запальний концерт MONATIK;
– а ще – безцінна можливість потрапити на бекстейдж та особисто поспілкуватися з артистом!
У розіграші беруть участь усі клієнти Альфа-Банку Україна, які в період проведення акції оплатили карткою Mastercard від «Альфи» принаймні одну покупку від 50 гривень. Більше покупок – більше шансів на виграш!
Якщо у вас ще немає картки Mastercard від «Альфи», отримати її можна швидко в Sense:
– встанови або відкрий на своєму смартфоні цифровий банк Sense SuperApp;
– вибери будь-яку картку Mastercard, дебетову чи кредитну;
– якщо це буде перша картка «Альфи», то пройди ідентифікацію через відеочат або застосунок Дія за 5 хвилин.
І все! Картку можна активувати і додати до Apple Pay/Google Pay, відразу розраховуватися нею за покупки або замовити доставку картки Новою поштою/кур’єром. Нагадаємо, що для участі в розіграші поїздки потрібно оплачувати карткою Mastercard покупки від 50 грн і ... не обмежувати себе в кількості покупок.
Акція діє з 15.07.21 до 31.08.21.
ДОВІДКА:
Альфа-Банк Україна – великий український банк з міжнародним капіталом, входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом у Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку України, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в першій десятці фінансових установ країни за обсягом активів. Станом на 1 січня 2021 року роздрібна мережа банку включає 210 відділень та 706 банкоматів. Банк обслуговує 1,5 мільйона фізичних та юридичних осіб та має штат понад 6,5 тисячі співробітників.