Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 2697

 

Вчора, 15 лютого, піротехніки знищили виявлену зброю на території Хмельниччини, повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили 152 мм артилерійський снаряд часів Другої Світової війни.

Снаряд було знайдено в урочищі «Чорний ліс» у Ярмолинецькій територіальній громаді. Поза цим, на тій самій території сапери додатково виявили ще три артилерійські снаряди калібром 152, 88 та 76 мм часів Другої світової війни. Їх буде знищено у встановленому порядку.

Шановні громадяни, дотримуйтеся правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. У жодному разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше – не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно! Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!