Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 2574

«Забезпечення належним доступом до державних послуг жителів навіть найвіддаленіших населених пунктів є одним із пріоритетів державної політики», –  саме такими словами звернувся до всіх присутніх на урочистостях із нагоди відкриття оновленого центру надання адміністративних послуг у Летичівській селищній громаді заступник голови Хмельницької ОДА Володимир Білик. На захід також завітали народні депутати України Микола Стефанчук та Сергій Мандзій. 

Вітаючи мешканців громади, Володимир Білик наголосив, що швидке надання адмінпослуг у комфортному приміщенні, привітними, кваліфікованими адміністраторами демонструє повагу до громадян.

Загалом на розвиток мережі ЦНАПів у 2021 році Хмельниччина отримала субвенцію з державного бюджету в розмірі 16 мільйонів гривень. Проєкт «Капітальний ремонт частини першого поверху адміністративного будинку по вулиці Героїв Крут, 2/1 у смт Летичів» реалізовано за кошти зазначеної субвенції в сумі 1,1 мільйона гривень за співфінансування селищного бюджету в сумі 217 тисяч гривень.

Оновлений центр надання адміністративних послуг в Летичівській громаді обслуговуватиме більше 19 тисяч громадян. Також за кошти зазначеної субвенції змогли придбати необхідне комп’ютерне обладнання.