Наголосив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин після проведення чергового навчання з керівниками і працівниками структур, комунальних підприємств на території військового полігону.

Також  Олександр Сергійович зазначив на власній сторінці в мережі Фейсбук: «Жоден ворог не захоче лізти на територію тієї держави, яка сама себе поважає і, найголовніше, має силу та вміє захищатися.
Ве 8 років російські танки і російський чобіт топчуть частину української землі, і ми з вами маємо бути готові до того, що агресор може захотіти йти далі. Маємо завжди бути готові до опору і до звільнення своєї землі.
Вчергове провели навчання з керівниками і працівниками структур і комунальних підприємств на території військового полігону. Обновили знання і навички, бо проводимо такі міні-збори вже 6 років і щороку. Тренуємося і з багатьох інших навичок в умовах надзвичайних ситуацій, воєнних дій і необхідності забезпечувати життєдіяльність нашої громади».
Олександр Сергійович також додав: «Далі плануємо організовувати теоретичні курси із поведінки у разі небезпеки, надання першої домедичної допомоги і на підприємствах, у навчальних закладах, і по мікрорайонах для всіх бажаючих. Слідкуйте за оголошеннями, будемо повідомляти місце і час.
Ми готові!»