Шостий рік у Кам’янці-Подільському працює територіальний центр соціального обслуговування  «Турбота». Наразі тут функціонують  відділення денного перебування, соціальної допомоги вдома, стаціонарного догляду для   постійно і тимчасово   проживаючих,   адресної натуральної та грошової допомоги.

Як розповів директор терцентру Мирослав Смотров, за неповних шість років тисячі кам’янчан з різними захворюваннями  мали можливість у «Турботі» пройти курс реабілітації, поправити своє здоров’я,  отримати десятки різних послуг.  Так, співробітники відділення соціальної допомоги вдома купують і доставляють людям похилого віку та інвалідам ліки, продовольчі, промислові та господарські товари, при потребі готують їм їжу, допомагають в оформленні субсидій, сплаті комунальних платежів. Ними надаються такі послуги, як ремонт взуття, забезпечення одягом, талонами до міської лазні, ремонт помешкань  та інші.  
Днями виконавчий комітет Кам’яенць-Подільської міської ради прийняв рішення про розширення послуг «Турботою».  Відтепер центр соціального обслуговування матиме у своєму штаті і сантехніка, який безкоштовно, або за помірну плату здійснюватиме  ремонт сантехнічного обладнання  одиноким пристарілим, пенсіонерам, людям з інвалідністю.