Як би боляче не було нині нам усім, і хоч не час, як кажуть, говорити про майбутнє і щось планувати… Та ми маємо вірити в завтрашній день, бути сильними та рішучими. А як інакше, якщо під час цих важких подій українці продовжують створювати сім’ї та народжувати дітей. Болісно говорити про те, що дітки з’являються на світ в укриттях та бомбосховищах, однак така нині реальність. Деякі малюки під телефонним супроводом медиків народжуються вдома.

На Хмельниччині, дякувати Богу, ситуація спокійніша: за час війни (в період від 24 по 28 лютого) народилося 32 немовлят, з яких 19 хлопчиків та 13 дівчаток. П’ятеро матусь є переселенцями.
Зокрема в обласному перинатальному центрі на світ з’явилася 21 дитина — 11 хлопчиків та 10 дівчаток, 12 немовлят є хмельничанами. Двоє з цих діток також народилося у матусь, які знайшли прихисток в Хмельницькому.
Крім того, за час повномасштабного вторгнення російського окупанта в Хмельницькому одружилося 26 пар, з яких дві пари приїхали до нашого міста тікаючи від активних бойових дій.
Віримо в перемогу! Віримо в наше майбутнє!