Надрукувати
Категорія: Поради
Перегляди: 406

Росія продовжує енергетичний терор. 23 листопада  знову під прицілом опинилися інфраструктурні об’єкти столиці та інших областей, зокрема і нашої. За повідомленням «Укренерго», аварійні відключення введено в усіх регіонах, це необхідний крок для захисту електромереж від додаткових аварій. На кону – електропостачання країни. Нема напруги в багатьох громадах області, повністю знеструмлено Хмельницький. Енергоблоки ХАЕС відключені від енергосистеми. Графіки наразі не діють.

 Енергетики просять поставитися з розумінням, раціонально використовувати електричну енергію. Обмежте по-можливості споживання! Не вмикайте  одночасно декілька енергоємних приладів. Пам’ятайте, що набув дії указ Хмельницької ОВА, відповідно до якого підприємства мають обмежити споживання електроенергії з 7:00 до 23:00 год. Варто передбачити нічні зміни роботи на промислових підприємствах, вимкнути зовнішню рекламу, освітлення фасадів, АЗС тощо.

У нашому Кам’янці-Подільському почали працювати пункти незламност для підтримки людей у разі тривалої відсутності електрики чи іншої надзвичайної ситуації. Для підтримки і безпеки кожного мешканця в цих місцях передбачено наявність тепла, води, освітлення, можливості зарядити телефон, відпочити, попити гарячого чаю. Пункти працюють безкоштовно і цілодобово. 

Розташовані вони за адресами:

▪️  Ліцей №3 (вул. Панівецька, 11)
▪️  Ліцей №12 (вул. Будівельників,19)
▪️  Ліцей №9 (Драгоманова, 12)
▪️  ДНЗ №17 «Світлячок» (Довга,3)
▪️  Ліцей №17 (Розвадовського,8 )
▪️  Ліцей №6 (Молодіжна,7)
▪️  Ліцей №7 (Миколи Гордійчука, 27)
▪️  Ліцей №14 (Героїв Небесної Сотні,17).

Міський голова Кам'янця-Подільського Михайло Посітко попросив мешканців та гостей міста зорієнтуватися щодо найближчого пункту і бути готовими до будь-яких сценаріїв, враховуючи дії ворога.

Пам’ятайте, ми — сильні, незламні і обов’язково переможемо!