ОВЕН (21.03-20.04).
Основні плани починайте реалізовувати з середи. А на початку тижня прагніть не потрапляти в конфлiктнi ситуацiї, не допускайте перенапруження. Краще займiться наведенням ладу в справах i вдома. З середи немає нiяких обмежень, якщо ви плануєте почати нову справу, змiнити роботу, вирушити в поїздку або  оформити вiдносини. Зустрiчi з друзями, активний вiдпочинок i важливi домашнi заходи краще здiйснити у суботу, а в недiлю уникайте ризикованих вчинкiв.
Сприятливi днi: 21, 23; несприятливi: 20. 

ТIЛЕЦЬ (21.04-21.05).
Вiвторок - кращий день на цьому тижнi, щоб зробити великi придбання. Ви можете вкласти грошi iншим, бiльш вдалим для вас способом. В середу добре займатися оформленням документiв, союзiв або приступати до нової  справи. Партнерськi вiдносини i їхнi перспективи будуть весь цей час в центрi вашої уваги. Намагайтеся розiбратися - якi можливостi з тих, що зараз з'являються у вашому життi, є найбiльш перспективними, i починайте дiяти.
Сприятливi днi: 23; несприятливi: 21.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06).
Подiї у вiвторок можуть внести у вашi плани якiсь змiни. Якщо несподiвано з'явиться нова пропозицiя або додаткова робота - не вiдмовляйтеся. Особливо сприятливi тенденцiї для тих, хто вчиться або працює  у сферi iнформацiї i зв'язку. Здоров'я продовжує залишатися для вас однiєю з важливих тем. Зараз ви легко можете пiдхопити iнфекцiю. Попереду у вас виключно активний перiод, бережiть сили.
Сприятливi днi: 20, 25; несприятливi: 22.

РАК (22.06-22.07).
Прагнiть знаходитися в центрi подiй, щоб не пропустити сприятливий шанс полiпшити свої дiловi або особистi перспективи. Оптимальними днями для найбiльш важливих заходiв будуть вiвторок i середа, а у вихiднi краще зайнятися менш значущими, але корисними справами. З початком нового мiсяця в органiзмi активiзуються процеси накопичення поживних речовин. Тим, хто стурбований проблемою зайвої ваги, з середи корисно буде сiсти на дiєту.
Сприятливi днi: 21, 25; несприятливi: немає.

ЛЕВ (23.07-23.08).
Особистi справи одержують новий iмпульс. В середу важлива подiя може вiдбутися у вашiй сiм'ї або прийде iнформацiя про новi перспективи для когось з родичiв. Це сприятливий перiод для вирiшення питань, пов'язаних з житлом - переїздом, купiвлею. Але до середи можливi конфлiкти з родичами, особливо, зi старшими членами сiм'ї. Подумайте, може хтось потребує знакiв уваги вiд вас або матерiальної допомоги.
Сприятливi днi: 24; несприятливi: 21.

ДIВА (24.08-23.09).
Зараз ви готовi "гори скрутити", лише б досягти поставлених цiлей. Якщо у вас в планах було навчання або iнший варiант дiяльностi, де ви б могли розраховувати на розширення кола зв'язкiв, то середа - кращий день, мабуть, у всьому роцi, для цiєї мети. За потреби можна планувати i вiзити до рiзних iнстанцiй. Особливо, якщо до цього вам нiяк не вдавалося просунути якесь питання, що цiкавить вас. Ви можете розраховувати на везiння i в iнших темах.
Сприятливi днi: 23, 25; несприятливi: 22.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).
Ключовим днем тижня буде вiвторок. Робiть все, щоб розширити свої перспективи, вирiшити матерiальнi питання. Розташування зiрок створює сприятливi передумови для комфортного спiлкування; зустрiчi i знайомства цього дня можуть виявитися доленосними. Якщо вам хочеться внести якiсь змiни в свiй iмiдж - смiливо приступайте. Результати вас порадують. Але не залишайте важливих справ на вихiднi. Вас чекають несподiванi повороти в справах i вiдносинах.
Сприятливi днi: 19; несприятливi: немає.

СКОРПIОН (24.10-22.11).
З вiвторка можна розраховувати на прорив у справах i вихiд на новий рiвень. Розташування планет дарує вам рiдкiсний шанс почати щось з чистого аркуша. Якщо на цьому тижнi поступить пропозицiя, її варто прийняти. Це стосується i роботи за сумiсництвом. Зараз вам не до вiдпочинку i розваг, проте любов як i ранiше буде в числi прiоритетних тем. Все повинно вдаватися, але прагнiть не допускати перенапруження, iнакше можливi нервовi зриви.
Сприятливi днi: 20, 23; несприятливi: 25.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12).
Ви пiдiйшли до переломного моменту в розвитку подiй цього року. Все, що вас стримувало, залишається у минулому. Поступово ви вiдчуєте, що Колесо Фортуни обернулося у вашу сторону. Вiвторок i середа - сприятливi днi для працевлаштування, оголошення про свої рiшення дiловим i близьким партнерам, крупних придбань. Але обережнiсть не зашкодить у вихiднi - в особистому життi вас чекають сюрпризи.
Сприятливi днi: 25; несприятливi: 19.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01).
Вiдносини усерединi групи, де проходить ваша дiяльнiсть або навчання, можуть розкритися з нової, цiкавiшої для вас сторони. Це можуть бути i новi фiнансовi перспективи або початок службового роману. У вiвторок i середу є сенс вирiшити свої питання в рiзних iнстанцiях. А з четверга бiльше часу придiлiть особистим справам та iнтересам. Домашня робота не йтиме на лад, не затiвайте генеральних прибирань. Сприятливi днi: 20, 23; несприятливi: 22.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02).
На цей тиждень краще нiчого не планувати. У понедiлок i вiвторок займайтеся тiльки нагальними справами i потурбуйтеся про те, щоб виглядати якомога привабливiше. В середу спробуйте зорiєнтуватися у мiнливих обставинах. Якщо поступить пропозицiя - погоджуйтеся. З'ясувати деталi зможете пiзнiше. У особистому життi поки краще нiчого не мiняти. На вихiднi не плануйте важливих справ в будинку, але тримайте холодильник повним - несподiвано в будинку можуть з'явитися гостi.
Сприятливi днi: 23; несприятливi: 25.

РИБИ (20.02-20.03).
Понедiлок - сприятливий час для одноденного посту. Цього дня  можна звiльнятися вiд шкiдливих звичок. Крупнi покупки плануйте на вiвторок. З цього тижня ви можете розраховувати на хорошi новини у сферi своєї основної дiяльностi. Поговорiть з начальством про пiдвищення зарплатнi, але не вiдкладайте цю розмову на останнi днi тижня. Якщо у вiвторок ви одержите несподiвану пропозицiю i вона вам сподобається - погоджуйтеся.
Сприятливi днi: 21, 23; несприятливi: 19.