Надрукувати
Категорія: Поради
Перегляди: 647

Гифка черный или белый кролик гиф картинка, скачать анимированный gif на  GIFER от Grarim

Новий рік, який за китайською традицією буде роком Чорного Водяного Кролика (або Кота), розпочнеться 22 січня 2023 року та закінчиться 9 лютого 2024 року.

Важливо знати, що Юпітер робить своє останнє коло через Овна з 20 грудня 2022 року по 16 травня 2023-го. І саме цей період сприятливий для реалізації планів і активних дій всіх знаків Зодіаку.
Кролик — тварина спокійна та домашня. Він належить до стихії Дерева. Це миролюбний знак, який старанно уникає будь-яких конфліктів і труднощів, при цьому він чудово розуміє, які цілі переслідує. Тому 2023 рік обіцяє бути продуктивним. Як відомо, двійник Кролика — Кіт, завжди падає на лапи, тому загалом уникає травм, через що астрологи називають його щасливчиком та улюбленцем долі. Тож багатьом буде випадати другий шанс.
Можна розраховувати в новому році і на покращення матеріального становища: кролик любить комфорт, затишок та добробут, і найчастіше він досягає бажаного. В 2023-му — з великою ймовірністю — розпадуться багато союзів, які наразі вже віджили своє. Та Кролик не любить самотності: ті, хто залишився без пари, дуже швидко знайдуть другу половинку. А от кому найбільше пощастить у рік Кролика, то це тим, кого вони вважають своїми друзями — хто народився у рік Кози, Собаки, Кабана і, звичайно, самого Кролика.

Овен
На Овна чекає удача, він буде улюбленцем долі. Але — тільки до 16 травня. Тому потрібно поспішати скористатися сприятливим періодом. У фінансовій сфері чекає стабільність. Якщо представники знаку активно візьмуться за якусь справу на початку року (до травня), то в подальшому в них буде стабільне фінансове зростання. Крім того, в новому році можливий щасливий випадок, коли Овен зірве джек-пот або виграє в лотерею. Із червня з’явиться можливість поліпшити свої житлові умови. Не відмовляйтеся від ділових поїздок до інших міст або країн, особливо вдалою вона буде восени. Загалом у здоров’ї не матимете великих проблем. Однак, якщо турбує шлунково-кишковий тракт, то краще звернутися до лікаря. Крім того, треба уважніше поставитися до свого раціону харчування.
Телець
На початку року в Тельця буде складна ситуація: можуть підставити таємні вороги, навіть обдурити в грошових справах, однак після 16 травня почнеться приголомшливий період, який принесе процвітання, успіх і можливості. Матеріальна сторона порадує, особливо влітку. Так, перед Тельцями, які народилися в 20-х числах квітня, відкриються великі можливості. Дуже сприятливий рік для створення сім’ї. Слід остерігатися складних ситуацій у жовтні, в період коридору затемнень, будьте уважні до всіх і всього. З поїздок і подорожей, які планувалися, Тельцю бажано прибрати екстремальну складову, особливо до травня. Варто звернути увагу на стан нирок і водно-сольовий баланс організму.
Близнята
На вас чекає рік змін. До 16 травня потрібно реалізовувати всі плани, проєкти і задуми, оскільки початок року для них чудовий. Можлива поява нових друзів і кардинальна зміна сфери діяльності або місця роботи на більш вигідну в плані фінансів і кар’єрних перспектив. Особисте життя також отримає новий імпульс. У поїздках і подорожах є всі шанси зустріти свою долю. А от у шлюбних стосунках потрібне оновлення, інакше можуть дати тріщину. Здоров’я Близнят буде повністю залежати від способу життя. У березні і квітні варто приділити особливу увагу системі травлення, а восени всерйоз підтримати свою імунну систему.
Рак
Рік буде спокійним і стабільним. Але це стане помітним у другій половині року. Тому, якщо Рак чогось досягне до травня, то далі він зможе закріпити досягнуте за собою. Сімейні представники цього знаку навесні будуть поставлені перед вибором. Самотні знайдуть надійного партнера. Крім сезонних застуд, здоров’я не створюватиме проблем і клопоту. Подорожі на далекі відстані з метою відпочинку і розваг краще не здійснювати, а перенести їх на наступний рік, оскільки небезпеки і проблеми при переміщеннях будуть дуже ймовірними. Особливо в період коридору затемнень навесні — між 20 квітня і 5 травня. Фінанси і матеріальна сторона життя будуть стабільними.
Лев
2023-ий для Лева буде неоднозначним, але на самому початку рік буде вдалим. А от складний період почнеться влітку. Жовтень теж буде непростим, можна втратити роботу або керівну посаду. Дружнє оточення може змінитися, причому розлука з деякими людьми стане досить болючою. Партнерські відносини змусять Лева взяти на себе додаткову відповідальність і будуть обтяжувати. До кінця року чимало Левів переглянуть свої переконання, отримають всі шанси вдихнути нове життя в свої стосунки з другою половинкою, змінивши їх на краще. В кар’єрі і професійній діяльності Леви піднімуться вище, можливо, це на початку року. Фінансова сфера, а також здоров’я в новому році проблем не створять.
Діва
Особливо сприятливими стануть останні місяці 2023 року, та й в цілому рік буде хорошим. Зможете вийти на нові щаблі фінансової сфери завдяки далеким поїздкам, освіті та еміграції. На вас чекають великі подарунки долі та прекрасне фінансове становище. Причиною погіршення стану здоров’я може стати лише малорухливий спосіб життя або перевтома на роботі. І лікуванням тут будуть не ліки, а зміна способу життя, прогулянки на природі, правильне харчування, відмова від шкідливих звичок. У новому році не рекомендується ризикувати грошима, особливо на початку року, вкладаючи їх у нові проєкти. Потрібно потерпіти до травня. Якщо вам обіцяють швидкий прибуток, то це обман, а в березні-квітні взагалі є ризик збанкрутувати.
Терези
2023 рік буде наповнений спілкуванням, поїздками і діловою активністю. Чимало Терезів почнуть власну справу. Не можна сказати, що успіх буде швидким і приголомшливим — перші результати будуть скромними, але в другій половині року з’являться реальні перспективи. Ті представники знаку, які будуть зберігати конфліктну поведінку, пред’являти претензії й ревнувати, ризикують уже в середині року створити серйозну кризу в стосунках із партнером із непередбачуваним результатом. Не варто допускати сварок і судових розглядів, оскільки в судах програватимете. До кінця року можливе нервове виснаження. А також є ризик отримати травму голови, тому будьте обережні й уважні, особливо у час весняного коридору затемнень між 20 квітня і 5 травня.
Скорпіон
Скорпіону новий рік принесе перспективи, це буде дуже вдалий період із захоплюючими пропозиціями. Доходи зростатимуть, на вас чекає фінансове благополуччя. Деякі Скорпіони вирішать змінити роботу, знайти себе в чомусь новому, і це буде виправдано. Скорпіону можна ризикувати — успіх практично стовідсотковий. Багатьом неодруженим представникам цього знаку 2023 рік принесе заручини, весілля, народження дітей. А от сімейні Скорпіони, найімовірніше, переживатимуть чергову кризу в шлюбі. Кінцевий підсумок взаємин залежатиме від обох партнерів. Скорпіон перегляне свої контакти, а також постарається позбутися токсичних людей. Багатьом представникам знаку може доставляти неприємності хвороблива реакція на місячні фази і атмосферні явища. Якщо є метеозалежність, то потрібно більше відпочивати й вчасно вживати ліки.
Стрілець
Початок року буде щасливим. Далекі подорожі, поїздки, еміграція, навчання, отримання дипломів вищої освіти, вивчення іноземних мов — у всіх цих справах чекає великий успіх. У другій половині року чекатиме кар’єрне підвищення. В цей час велика удача в зміні роботи і діяльності. Варто з більшою обережністю приймати до свого кола нових знайомих. Особисте життя сімейних Стрільців буде стабільним, здоров’я — добрим і особливих проблем не створить. У поїздках на великі відстані рекомендується бути особливо обережним у період осіннього коридору затемнень у жовтні. Необхідно бути уважними з документами, паперами, кредитними картами і гаманцями, особливо влітку, в період липня і серпня, оскільки можуть вкрасти речі.
Козоріг
У першій половині року Козеріг буде опинятися в нетипових для себе ситуаціях. Ті представники знаку, які навчаться розуміти знаки згори, матимуть шанси зробити цей рік досить успішним як у матеріальному, так і в духовному плані. Сімейні та партнерські взаємини у більшості Козерогів будуть досить стабільними. Фінанси і доходи особливо потішать тих, хто зайнятий у сфері будівництва та архітектури. Дуже вдала хвиля в житті почнеться в другій половині року, причому доходи Козерога, що працює в злагодженій команді, будуть суттєво вищими, ніж тих, хто працює на себе.
На жаль, дружнє оточення принесе безліч розчарувань, тому тримайте розумну дистанцію з людьми. Козерогу рекомендується приділити увагу своїм легеням, які можуть постраждати через переохолодження. До застуд і алергічних реакцій будете схильні протягом року, особливо навесні і восени.
Водолій
Водолію рік принесе клопоти, пов’язані з сім’єю і родичами. Але справлятиметеся практично з усіма проблемами, особливо після березня, коли планета нещастя Сатурн залишить знак Водолія. Тому найскладнішим буде період — січень і лютий аж до середини березня. Але нові вигідні проєкти або кар’єрні перспективи покращать матеріальне становище. Здоров’я може підвести тих, у кого є проблеми з опорно-руховим апаратом (радикуліти, розтягнення та ін.). Для підтримки ресурсного стану рекомендується періодично відпочивати. Поїздки на великі відстані з метою подорожей краще відкласти до 2024 року. Крім того, не рекомендується купувати автомобіль, оскільки є ризик аварії.
Риби
Всю першу половину 2023 року Риби будуть зайняті гонитвою за щастям і успіхом, які прийдуть до них лише після того, як вони зменшать оберти. Фінансове становище буде стабільним, особливо на початку року, а можливість його поліпшити — у тих Риб, які зможуть знайти баланс між роботою, відпочинком і особистим життям. Нове романтичне захоплення з подальшим розчаруванням чекає на Риб, які ще не створили тривалих стосунків. А от знайти свою другу половинку зможуть тільки ті, хто відкине звичні стереотипи щодо різниці у віці або соціальному становищі з партнером. Сезонне ослаблення імунітету навесні може створити великі неприємності, тому слід заздалегідь подбати про своє здоров’я, підтримавши його потрібними вітамінами та мікроелементами, правильним харчуванням і режимом сну. Рибам вкрай важливо висипатися.