Надрукувати
Категорія: Поради
Перегляди: 312

«Більше пів року як у мене пропадає сон. Не хочу вживати снодійні. Що рекомендує народна медицина?». Ганна, с. Велика Салиха.

Візьміть маленькі гілочки сосни або ялини. Злегка руками розімніть голки і зав‘яжіть у марлеву тканину. На ніч покладіть біля ліжка на відстані витягнутої руки. Легенький аромат хвої сприятиме міцному сну.
Допоможе, якщо 1 чайну ложку меду розчинити в склянці теплої води і випити на ніч.
Причиною безсоння може бути серцево-судинна хвороба. Тоді купіть в аптеці квітки глоду. 2 столові ложки цих квіток звечора покладіть у термос і залийте двома склянками окропу. Вранці процідіть. Вживайте по 100 г 4 рази на день за 30 хв до їди.
«У мене псоріаз уже 9 років. Це страшна хвороба, якої не можу позбутися. Порадьте ефективні рецепти». Леонід, смт Антоніни.
Допомагає засмага на сонці; освітлення хворої ділянки тіла ультрафіолетовою лампою (є в поліклініці).
У пів склянки спирту настояти 10 днів пів склянки сухої, подрібненої трави череди. Беремо 1 частину цієї настоянки і 1 частину вазеліну. Гарно розмішати і наносити на хворе місце один раз на день. Курс лікування — 2-4 тижні.
Було б добре використовувати, крім мазі, відвар череди. Для цього 1 столову ложку сировини звечора покласти в термос і залити склянкою окропу. Ніч настояти. Вранці процідити. Пити по ¼ склянки 4 рази на день за 30 хв до їди.
Під час загострення хвороби рекомендується обмежити вживання тваринних жирів, алкоголю, гірчиці, перцю, хрону, цукру, білого хліба, не палити цигарок і особливо не допускати нервових стресів.
Дасть користь, якщо додати до раціону кашу з пшона, гарбуз, цибулю, капусту в будь-якому вигляді, моркву, нежирні сорти м’яса, рибу, червоні буряки, горіхи, абрикоси, горобину звичайну, кропиву, обліпиху.
«У мене лікарі поставили діагноз: малокрів’я. Часто болить голова у скронях, буває запаморочення, де воно взялося у мене і як його лікувати». Тетяна,
смт Антоніни.
Малокрів’я — захворювання, коли в організмі відбувається кисневе голодування внаслідок зменшення еритроцитів, гемоглобіну в крові. Це може бути і вроджена вада, або через велику втрату крові при місячних.
Потрібно варити і пити чай з настоїв плодів горобини звичайної, ожини і шипшини. Протягом двох тижнів гемоглобін підвищиться, якщо кожен день випивати пів літра суміші соків: 1 лимона, 2/3 склянки морквяного, 1/3 бурякового.
Якщо причиною є менструальне порушення — допоможе меліса. Одну столову ложку сухої подрібненої трави залити склянкою окропу, настояти годину і пити по пів склянки 3 рази на день за 30 хв до їди.
В аптеці продається корінь родіоли рожевої. Подрібніть, 2 столові ложки сировини залийте 1 л води. Настояти 2 год, додати 3 столові ложки цукру,
5 хв кип’ятити, настояти 2 год. Пити по 1-2 склянки теплого відвару за 30 хв до їди.
«Ми з чоловіком 5 років живемо в шлюбі, але дітей не маємо. Родилося за цей час двоє діточок — мертвих. Де мені шукати порятунку? Колись моя знайома злісно мені сказала, що вона з татом своїм зроблять усе, щоб у мене з моїм теперішнім чоловіком дітей не було. Чи можливо таке?». Вікторія,
м. Кам’янець-Подільський.
Викиньте з голови думку, що вам «пороблено». Повірте, надалі у вас родяться здорові діти, і ви ще будете прабабусею.
Ваша знайома сказала пусті слова, але ви їх взяли до уваги і результат побачили.
Бувають випадки, коли репродуктивні органи жінки отримують мінусовий енергетичний удар. Тоді руйнівна сила робить шкоду — гинуть сперматозоїди і не запліднюється яйцеклітина. Або навіть при заплідненні може народитися мертве дитя, або з психічними вадами.
Для того, щоб не допустити подібного, і щоб дитя родилося здоровим на радість батькам, необхідно дотримуватися вимог і традицій, які встановлені для молодих людей, котрі вирішили жити в шлюбі та народжувати дітей. Про це все описано в «Цілителі» за минулий рік. Обов’язково потрібно виконувати правила, встановлені церквою для такої ситуації.
Хай Господь усім допомагає!