Овен
Лютий — час великої праці. Ваша наполегливість та відповідальність принесуть винагороди. Але не приймайте імпульсивних рішень. Середина місяця є вдалою для відкриття власної справи, великих покупок та інвестицій. Самотнім Овнам лютий віщує багато цікавих знайомств.

Телець
Для вас відкрито безліч дверей. Це стосується як роботи, так і любовних стосунків. Лютий — місяць значних змін: можлива зміна місця проживання чи роботи. Не будьте занадто марнотратними, бо можливі фінансові проблеми.
Близнята
Багато залежатиме від прийнятих рішень, тому будьте уважними. Не дозволяйте нікому вирішувати за вас. І не бійтеся просити, якщо потрібно. У лютому доведеться наполегливо працювати, але це запорука стабільності на весь рік. Вам можуть запропонувати нові проєкти, тож не вагайтеся.
Рак
Займіться переоцінкою цінностей та подумайте про правильність розставлених пріоритетів. У другій половині місяця можуть надійти цікаві пропозиції стосовно роботи. Якщо є сумніви щодо прийнятих рішень — порадьтеся з тими, кому довіряєте. А от в особистому житті можливі значні зміни — і на краще.
Лев
Дуже слушний місяць для того, щоб круто змінити життя. Настав час викинути все непотрібне, і це стосується не лише речей. Ближче до другої половини місяця надійдуть нові пропозиції щодо роботи, але не беріться за те, що вам не під силу. На жаль, особисте життя Левів приречене на випробування.
Діва
Якщо готові працювати заради свого майбутнього, то дійте. Вас можуть зрадити люди, від яких неможливо було цього очікувати. Деяким планам не судилося втілитись у життя, але не розчаровуйтеся. Якщо зможете впоратися з усіма неприємностями, то друга половина місяця віддячить вам за стійкість. З’являться гідні перспективи.
Терези
Лютий відкриє нові можливості. Якщо діятимете розмірено і розважливо, то велика ймовірність успіху. Не приймайте поспішних рішень, краще відкладіть серйозні угоди та покупки — великий ризик бути ошуканими. Наприкінці місяця займіться фінансами та плануванням бюджету.
Скорпіон
У другій половині місяця може надійти дуже приваблива пропозиція по роботі, проте не варто хапатися за все відразу, оскільки в гонитві за грошима ви ризикуєте здоров’ям. Будьте уважні до того, що кажете: інформація може бути використана проти вас. Самотні Скорпіони матимуть нові знайомства.
Стрілець
Цей місяць вимагатиме від вас наполегливості, твердості і навіть агресії. Уникайте конфліктних ситуацій — не нервуйте, будьте стриманими — це допоможе подолати дрібні кризові моменти. Фінансовий потік буде стабільним. У лютому ризикуєте потрапити в любовну колотнечу, але вона матиме щасливий фінал.
Козеріг
Сфокусуйтеся на матеріальних благах. Ідеї, які не ризикнули втілити в життя раніше, тепер можуть стати вдалими у фінансовому плані. Зверніть увагу на взаємини з близькими та друзями. Конфлікти, що виникають, не слід затягувати, просто визнайте свою неправоту. У коханні Козерогам дуже пощастить.
Водолій
Ближче до середини лютого значно підвищиться рівень працездатності. Завдяки своїй комунікабельності зможете налагодити потрібні зв’язки, які надалі допоможуть втілити ваші ідеї. Утримайтеся від великих вкладень та азартних ігор. Самотнім Водоліям астрологи віщують приємні зміни.
Риби
Чудовий час для реалізації задуманих планів та ідей. Ви досягнете успіху в роботі, однак не забувайте відпочивати та відволікатися від рутини. Перегляньте коло свого спілкування, можливо, серед ваших знайомих є ті, хто бажає насолити.

Вдалі лютневі дні
9–12 — плідні для Терезів, Козерогів та Левів.
13–15 — принесуть успіх Овнам, Стрільцям та Дівам.
16–19 — сприятливі дати для Риб, Левів та Водоліїв.
20–24 — ідеально підійдуть для будь-яких задумів Ракам, Скорпіонам та Терезам.
25–28 — успішно завершаться усі починання в Дів, Тельців та Левів.