«Підкажіть, як вилікувати народними методами кісту яєчника?» Олена, м. Славута.

· Корінь лопуха не мити, добре обтерти. Подрібнити і щільно скласти в літрову банку. Доверху залити горілкою 60 градусів. Настояти в теплому темному місці 3 тижні. Пити по чайній ложці 3 рази на день за годину до їди. Пити місяць, потім тиждень перерва і знову повторити курс.
· Сухий цвіт бузини чорної 30 г. Настояти 20 хв у 0,5 л окропу. Робити спринцювання і ванночки.
· Лимон або апельсин (зі шкіркою) натерти на тертці, змішати з медом і вживати по чайній ложці 3 рази на день.
· Петрушка (сік) пити по столовій ложці раз на день.
Дотримуватись цих рекомендацій, не збільшувати дозу.
«У січні цього року, мого сина, якому 27 років, на вулиці збив автомобіль. Піднятись він вже не зміг і зараз не ходить. Пошкоджень тіла нема. Лікарі причини не кажуть. Як допомогти йому, щоб почав ходити?» Ніна Гуменюк, м. Хмельницький.
Такі випадки бувають часто. Раптовий переляк викликав перенапругу, виснаження нервових клітин головного мозку, загальмував їх і, як результат, – неможливість виконання рухів на деякий час.
Внаслідок такого психічного стану виник не органічний параліч, коли пошкоджені м’язи, нерви, нервові клітини спинного або головного мозку, а функціональний психогенний.
Є випадки, коли внаслідок переляку в дітей з’являється заїкання, енурез, або вони перестають вимовляти слова. В усіх випадках, крім наукової медицини, потрібно використовувати і народні методи, саме тут вони помічні.
Потрібно, щоб з вашим сином зустрівся лікар-психіатр, або людина, якій син довіряє, і повірив, що він не хворий, що все минеться.
А ще приготуйте збір лікарських трав: цвіт глоду 100 г, меліса лікарська 100 г, цвіт липи 70 г.
Три столові ложки збору звечора покласти в термос і залити 3 склянками окропу. Ніч настояти. Вранці процідити. Пити по 150 г цього відвару 4 рази на день за 30 хв до їди.
Хай Господь усім допомагає!