Надрукувати
Категорія: Поради
Перегляди: 937

Доведено, що наше тіло — це відображення наших думок і почуттів, воно обов’язково  відреагує на все, що трапляється з нами. Часто причиною виникнення хвороби стають психологічні порушення, і якщо ви вмієте слухати своє тіло, то, звичайно, помітите, коли бувається щось не так. Кожна хвороба, навіть така як головний біль, потребує очищення організму, однак спершу слід очистити душу від негативу. Коли у мене був стрес, то я могла відчувати біль у нижній частині спини, у колінах, шлунку, тіло ставало наче ватяним, ноги підкошувалися. Тепер я навчилася володіти собою, бо зрозуміла, що процес лікування будь-якої хвороби — це насамперед  робота над собою. Треба привести свої думки, наміри до стану гармонії і рівноваги. І разом з тим взятися за очищення організму від шлаків, правильно харчуватися, регулярно займатися фізкультурою.  
Починайте свій ранок з усмішки і молитви. Живіть з вірою у зцілення організму, намагайтеся якомога менше вживати хімічних засобів.

Коли у мене болить голова, я розтираю руки і масажую голову. Частково зможе забрати ваш біль улюблена кішка, яка відчуває болюче місце.
Для покращення зору, слуху треба постійно робити  спеціальні вправи, а масаж носа допоможе позбутися навіть хронічного гаймориту.   
Не так давно я відчула дискомфорт  у правому коліні, яке раніше довго лікувала. Згадала про медовий масаж,  який рекомендувала   Наталя Земна, і спеціальні вправи.  Стала натирати, крім того, застосовувала ще й вершкове масло, натираючи обидва коліна. Відчула полегшення. Треба слухати свій організм і знайти ті ліки, яких він потребує. Кожного ранку я випиваю склянку гарячої води, трохи пізніше — воду з лимоном (мій шлунок на лимон реагує нормально). Біль у нирках вгамовувала я перемеленими зернами гарбуза. Заливала їх склянкою окропу, настоювала 30 хвилин і випивала разом з гущею до вживання їжі.
А нещодавно я вирішила харчуватися  відповідно до біоритмів. Головний прийом їжі треба робити близько  дев’ятої години ранку, коли шлунок  найбільш наповнений енергією. Середовище організму кисле і це сприяє розщепленню їжі.
З 9.00 до 11.00 до травлення приєднується селезінка і підшлункова залоза. Активність  у цей час у них максимальна. Ці процеси допомагають тонкому кишківнику. Не варто пропускати перший сніданок тим, у кого густа кров, намагайтеся поснідати чим раніше.
З 13.00 до 15.00 години максимальна активність тонкого кишківника, який виконує функцію із розщеплення їжі до найдрібніших частинок. Тому найкраща пора обіду о 13.00 годині. Турбуючись про роботу шлунково-кишкового тракту, відмовтесь від продуктів, які подразнюють слизову оболонку кишківника. Це — жирне м’ясо, смажена риба, ковбаси, гострі страви і спиртне. До цих продуктів належать і  ті, які містять   велику кількість цукру. Варто виключити з раціону свіже молоко, а ось кисломолочні продукти можна збільшувати під час прийому їжі.
Часник, як відомо, — сильний природний антибіотик. Я з’їдала його натщесерце і перед сном по 1-2 зубці, як радить Н. Семенова. Мій організм звик до цього і я почуваюся добре.
Турбота про здоров’я — це велика праця, наполеглива, постійна. І чим швидше ми візьмемося за неї, тим  більшою і кращою буде віддача.