Надрукувати
Категорія: Поради
Перегляди: 451

За Східним календарем цьогоріч житимемо під покровительством Білого Металевого Щура, який даруватиме людям можливість побудувати кар'єру, підвищити рівень свого життя і досягти більшого визнання. Однак Щур меркантильний і хитрий, тому доведеться досить багато трудитися, а швидкого результату чекати не варто.
Загалом Щур оголює все секретне і дуже не любить тих, хто поводиться непорядно. Він віддячить усім порядним і трудолюбивим, які доклали зусилля для досягнення своєї мети.
2020 рік буде непростим для особистих стосунків, адже в Металевого Щура доволі важкий характер. Це позначиться на людях, зробивши їх менш емоційними і чутливими, ускладнить пошук нових друзів і коханих.

Овен
Представнику знака доведеться контролювати свої пориви, намагатися бути м'якшим, щоб Щур виявив до нього прихильність.
Ви багато працювали в 2019 році. Тепер надійшов час пожинати плоди своєї праці. Ви навіть можете взяти відпустку і вирушити в теплі країни. Весна буде прекрасним періодом для любові і нових знайомств. Самотні представники знаку зможуть знайти свою другу половинку вже на початку 2020 року. Сімейним Овнам захочеться більше свободи, що загрожує тріщинами в шлюбі.
У роботі найсприятливіший час буде з лютого по березень. Саме в цей період вийде зробити найбільш потужний кар'єрний ривок.
Телець
2020 рік принесе буквально подарунок долі. Цей період буде чудовим для вас, адже Щур любить таких неконфліктних і впевнених у своїх діях.
Вдалий підйом у справах вже почнеться в лютому-травні. В інших сферах життя все буде стабільно. Та не розслабляйтесь, щоб отримати в цьому році всі блага світу. Проявіть наполегливість і завзяття.
Вже влітку ті плани, які ви будували давно, і цілі, які раніше здавалися недосяжними або далекими, почнуть самі собою виконуватися. Металевий Щур принесе вам також знайомства з впливовими людьми. В особистих стосунках Тельці будуть щасливі. А самотні представники знаку знайдуть свою половинку несподівано восени.
Близнята
Гороскоп на 2020 рік порадує Близнюків величезною кількістю різних сюрпризів і несподіваних ситуацій.
Початок року може бути трішки напруженим. Тому навесні краще утриматися від важливих рішень, переїздів і перельотів. Це дуже нестійкий час.
Але вже з літа все піде якнайкраще. З'явиться багато приємних новин із різних сфер життя. З осені Щур повністю візьме Близнюків під своє заступництво. Почнеться дуже вдалий час. Можете сміливо ризикувати, укладати угоди, переїжджати і вступати в шлюб.
Рак
Щур буде до Раків прихильний і стане буквально захищати від усіх негараздів. Тому гороскоп на 2020 рік радить представникам знаку визначитися з тим, що для вас важливіше всього і чого ви хочете домогтися. Щур у цьому допоможе.
Початок року і весна принесуть позитивні зміни в сім'ї. Якщо були конфлікти, то вони вирішаться. А самотні Раки зможуть нарешті стати сімейними людьми.
Влітку розпочнеться стрімкий підйом у роботі та фінансах. Доведеться багато працювати, але це буде вам в радість. Вересень стане найщасливішим місяцем у році. Раки відчують, що отримали все, чого коли-небудь бажали.
Лев
Цей рік принесе багато: щасливу сім'ю, нову справу або проект, кар'єрний та фінансовий ріст, розвиток творчих здібностей. Все почнеться вже взимку, коли Левам доведеться на деякий час зайнятися тільки роботою, відсунувши особисте життя на другий план. Але зате ви блискуче впораєтеся із завданнями і прекрасно себе зарекомендуєте.
Навесні Леви вже зможуть зайнятися своїми особистими стосунками, або ж заведуть нові. А вже влітку деякі представники знаку укладуть заручини або навіть шлюб, інші ж приймуть рішення народити дитину.
З осені ви почнете пожинати плоди своєї праці і отримаєте великий куш у всіх сферах життя.
Діва
Покровитель року запропонує багато можливостей для реалізації. Втім, випробуваннями Щур теж не погребує і надасть можливість проявити себе.
Увесь рік пройде так, як ви його почнете. Має сенс найбільше зусиль докласти вже взимку, намагаючись урвати найбільший шмат удачі. Якщо зробите все можливе, то й весь рік буде плідним і благодатним.
Вже до літа Діви почнуть отримувати перші плоди своєї праці.
У вересні-жовтні буде період, коли ви злетите на вершину успіху. Єдиний мінус 2020 року — вам не буде вистачати часу на особисте життя, оскільки ви будете повністю поглинуті стрімким розвитком кар'єри.
Терези
Почнеться рік з невеликих проблем, які потрібно буде розв’язати. Але на це не потрібно багато зусиль. Робота не буде вас напружувати, а тому вистачатиме часу на особисте життя та сім'ю.
До літа усякі негаразди будуть вирішені, а життя стане стабільним. В середині літа імовірна далека поїздка в інші країни або подорож. А якщо ви будете часто бувати у високому товаристві, то зустрінете цікавих людей, один з яких візьме вас під своє крило.
Ближче до зими Терезам буде потрібно трохи більше включитися в роботу, адже потрібно з превентивною метою зміцнити свій авторитет. Закінчиться рік на позитивній ноті і з великим прогресом у справах.
Скорпіон
Щур перевірить вас на стійкість і змусить показувати свій норов.
Успіх залежить від того, як ви себе проявите. Якщо будете стримувати негатив і своє невдоволення, поменше маніпулювати і чинити нечесно, то рік пройде без особливих втрат.
У роботі початок року стане досить успішним, без зволікань. А от у стосунках очікуються труднощі. Ймовірно, що розіб'ють вам серце, кохана людина може навіть зрадити.
Весна буде сповнена турбот і клопотів, до яких вам не звикати.
В кінцевому рахунку, до кінця року ви будете дещо втомленими, бо на ваших плечах занадто багато всього. Проте мужність допоможе все здолати.
Стрілець
Білий Металевий Щур відчуватиме симпатію до чесного і відвертого Стрільця. Тому представникам знаку буде легше, ніж багатьом іншим.
На початку року буде багато проблем і рутини на роботі. Доведеться працювати в поті чола. Але вже з літа побачите плоди своєї праці у вигляді підвищення, збільшення зарплати або навіть отримання додаткового доходу. Також початок 2020-го принесе укладення шлюбу і нові міцні відносини. Травень буде дещо непростим для стосунків. Але в подальшому чекає притирання, а сварки вщухнуть.
Самотні представники знаку з великою ймовірністю зустрінуть другу половинку на початку осені.
Козеріг
2020 рік дуже важливий, бо дасть старт найголовнішим починанням в житті. Єдиний мінус для Козерогів — страх перед невдачею. Якщо ви не будете ризикувати, то рік мине досить мляво і безрезультативно.
Почнеться 2020 рік двояко: в особистих стосунках чекають конфлікти і непорозуміння, а в кар'єрі все просто чудово. Очікуйте підвищення та істотного збільшення доходів. Але з середини літа все ж можуть початися проблеми з фінансами, так як на хвилі збільшення зарплати ви витратите трохи більше, ніж потрібно.
Проте найвдалішим часом стане кінець року. У цей період ви станете професійно завзятим, вас помітять впливові партнери та запропонують вигідні перспективи, а в родині настане мир і гармонія. Вірогідний переїзд в новий будинок або навіть іншу країну — там вас чекає краще життя.
Водолій
Для Водолія 2020 рік стане смугою перешкод. Але не турбуйтеся — це, скоріше, не випробування, а цікаві змагання, які вам сподобаються.
Можуть виникнути проблеми на роботі. Ви мимоволі будете втягнуті в з'ясування стосунків. Компроміс – єдине, що від вас чекатимуть.
Осінь принесе вам спокій. В цей час на роботі почнеться підйом вгору.
Всі випробування, які Водолії переживуть протягом року, будуть з надлишком компенсовані взимку. Ви отримаєте підвищення або нову вигідну пропозицію про роботу, де вас будуть поважати, а в сім'ї царюватиме гармонія.
У цей же час самотні представники знаку можуть зустріти свою другу половинку.
Риби
Романтичні і занурені в себе Риби потраплять у досить проблематичну ситуацію в рік Щура — доведеться працювати і забути про лінь.
Якщо вже в лютому ви будете працювати щосили і проявляти свої таланти, то в найближчі 6 місяців на вас чекає феноменальний ривок вперед і значне підвищення, про яке ви навіть мріяти не сміли. Також великий шанс, що саме в цей час ви поміняєте квартиру.
Влітку бажано, щоб ви більше подорожували. Причому це зміцнить стосунки в сім’ї. Головне, не маніпулюйте. Гороскоп на 2020 рік попереджує, що всі маніпулятори і брехуни будуть покарані Щуром, адже він дуже не любить таких.