Надрукувати
Категорія: Поради
Перегляди: 477

«Мені 80 років. Багато років хворію, лікуюсь, але безрезультатно. Стан здоров’я погіршується. В мене низький гемоглобін, аритмія, хворі нирки, набряки в стегнах і в нижній частині живота, шлунок погано працює, водянка. Що ви мені порекомендуєте, щоб трошки поправити здоров’я?»
Борис Михайлович, м. Кам’янець-Подільський, тел. 0688594376.

Борисе Михайловичу, знаю вас як глибоко віруючу людину, що вірить в свою перемогу над хворобами, і це добре.
Я високо ціную медицину як науку і вклоняюся людям в білих халатах, але Господь, Наш Отець Небесний, для кожного з нас дав природні ліки, вони кругом, нам тільки потрібно їх правильно використовувати.
Погано, що ви до цього часу не виписували газету «Подільські вісті» зі сторінкою «Цілитель», де читачка Галина Непийвода багато разів описувала різні методи очищення організму від шлаків, відмерлих клітин, медпрепаратів, а це є причиною ваших хвороб. Організм бореться, але йому потрібно допомогти. Починайте з очищення кишківника.
Методи очищення можна знайти в інтернеті та й ви зможете купити брошуру з очищення всього організму. Я написав номер вашого телефону, думаю, що вам подзвонить Галина Непийвода.
Даю вам рецепт від водянки. Народна медицина рекомендує чорну редьку розміром, як кулак. Помити, трішки залишити кореневище, порізати і пропустити з шкіркою через м’ясорубку. Покласти в скляну банку.
Перемолоти листки алое: два більші або три менші. Молоти разом з редькою. Все це покласти в скляну банку і накрити рушником. Через 2 дні додати склянку (200 мл) меду. Добре перемішувати з моменту початку приготування, ще 2 дні стоїть. На 5-ий день додати 100 г горілки або 50 г харчового спирту. Ще день настояти, перемішувати. На шостий день пити по одній чайній ложці 3 рази в день за 15 хв. до їди і так 4 дні. Далі — по одній столовій ложці за 15 хв. до їди — 3 рази на день, 4 дні. І так поки не закінчаться ліки.
Так ось, при водянці рекомендується 1 чайну ложку цвіту звіробою варити на малому вогні 10 хв. в склянці води, 45 хв. настоювати, процідити, 5 днів пити по 1 столовій ложці 3 рази на день за 15 хв. до їди.
При анемії допомагає, якщо кожен день будете їсти виноград, свіжі яблука. Тричі на день з’їдайте по столовій ложці сушених ягід горобини чорноплідної. Протягом дня з’їдайте салат з варених столових буряків, жменю горіхів ліщини і столову ложку меду. Через 2 тижні лікування повідомте про результат.
Хай Господь вам допомагає.