Надрукувати
Категорія: Поради
Перегляди: 668

21 гифка, которая влюбляет в астрономию | Мел

Овен

Плани, які будували на цей період, можуть швидко не реалізуватися. Будьте обачні, є імовірність, що підведуть близькі люди. Дуже обережно та серйозно ставтеся до всіх фінансових пропозицій, які  надходитимуть.

Телець

Не беріть на себе занадто багато. Навчіться делегувати, щоб не  пере­горіти. Будьте обережні – не вкладайте нікуди гроші, бо ризикуєте залишитися без них. На вихідні відправляйтеся за місто, щоб відновити сили. 

Близнята

Зміни в житті, яких чекаєте, наразі ліпше відкласти – нині не найкращий час.  На роботі можливі непорозуміння з колегами. Намагайтеся не затягувати конфлікт, інакше в майбутньому буде важко відновити стосунки.

Рак

Буде здаватися, що нічого не встигаєте. Проте зберіться і робіть новий ривок.  Відкладіть усі справи, якщо маєте проблеми зі здоров’ям. Нічого важливішого за вас  немає, тому цінуйте своє життя.  Особливо не затягуйте із проблемами горла.

Лев

Чекають приємні зміни. Відпустіть ситуацію, ніяких підводних течій немає – ви дійсно цього заслужили. В особистому житті до кінця тижня може статися переломний момент. Переосмисліть стосунки і свою роль у них.

Діва

 Продуктивний період. І хоч вдома ви нічого не встигатимете, на роботі зробите все. Бонуси в грошому еквіваленті не змусять себе чекати. Зірки радять більше проводити часу на природі, це принесе спокій і допоможе відновити сили.

Терези

Зосередьтеся  на особистому житті, якщо в ньому давно немає новизни,  не чекайте сюрпризів від партнера. Все починається з вас. Намагайтеся чути того, хто поряд.  Добре подумайте, перш ніж щось змінювати.

Скорпіон

Гроші, на які ви не розраховували, несподівано отримаєте. Витратіть їх із розумом. Можливі поїздки, які не планувалися. Довго не ввагайтеся, особливо, якщо мова йде про відпочинок.

Стрілець

Не розчаровуйтеся, якщо зараз щось іде не так, як планувалося. Будьте напоготові, адже можливий обман як зі сторони близьких, так і від знайомих. Якщо в особистих питаннях потрібно зробити вибір – добре подумайте.  Період сприятливий для ділових зустрічей.

Козеріг

Якщо з кимось конфліктували, намагайтеся примиритися швидко. Затяжні суперечки лише виснажуватимуть. На роботі перед вами  можуть поставити складне завдання. Зважуйте всі «за» і «проти», перш ніж погодитися.

Водолій

Стрес і тривога можуть добряче підвести. Намагайтеся контролювати емоції, мінімізуйте свої хвилювання. Зустрічі в цей період будуть приємними, а деякі – особливо корисними.

Риби

Особливу увагу приділіть дітям, наберіться терпіння. Будьте жорст­кими, інакше справи можуть вийти з-під контролю. На одиноких риб може чекати приємна зустріч і знайомство за умови, якщо будете на це налаштовані.