Надрукувати
Категорія: Поради
Перегляди: 588

Овен

Вiдпочиньте нарештi вiд роботи, вона нiкуди вiд вас не втече. Лiто – час вiдпустки, замiського життя, рибальства i прогулянок лiсом.

Телець

Чекайте просування по кар`єрних сходах. У четвер можливе надходження спотвореної iнформацiї, будьте обережні.

Близнята

Не варто боятися нових починань, вони принесуть вам упевненiсть в своїх силах i фiнансову стабiльнiсть. Чекайте приємних змiн в особистому життi.

Рак

Якщо щось не виходитиме, не йдіть напролом, вiдкладiть на декiлька днiв. Чим менше ви говоритимете про намiри i плани, тим швидше вони здiйсняться.

Лев

Наполеглива праця загрожує пiдiрвати здоров`я. В середу можливе несподiване вирiшення фiнансових проблем.

Діва

У четвер будьте обережнi з документами i з кредитними картами. В кiнцi тижня можливе вiдрядження, це вiдмiнний перiод, щоб одержати новi враження.

Терези

У вiвторок можуть виникнути новi перспективи в особистому життi. А ось поганий настрiй i сумнiви краще сховати, щоб уникнути непотрiбних проблем.

Скорпіон

Успiх гарантований, треба тiльки вiдкинути все зайве та зосередитися на дiйсно важливих справах. Варто бiльше довiряти iнтуїцiї.

Стрілець

Будьте особливо обережнi з iнформацiєю, оскiльки будь-якi вашi думки можуть бути спотворені. Завжди вибирайте лише надiйних партнерiв.

Козеріг

Ходiння по колу завершилося, ви зрушите з місця. Вдалий час для дiлових поїздок, пiдписання договорiв. Можливi зустрiчi з людьми з минулого.

Водолій

Будьте коректним у спiлкуваннi з ними. У особистому життi є небезпека наступити на тi ж граблi.

Риби

Потрiбно розiбратися в собi i поставити досяжнi цiлi. На роботi або в особистому життi у вас може з'явитися серйозний конкурент.

Підготувала Ю. ЗДИБЕЛЬ.